29 Mart 2024 Cuma

DİNAMİK VE AYAKTAYIZ, ÇALIŞIYORUZ VATANDAŞIMIZA HİZMET SUNUYORUZ

DİNAMİK VE AYAKTAYIZ, ÇALIŞIYORUZ VATANDAŞIMIZA HİZMET SUNUYORUZ

Isparta

Isparta Belediyesi gündüz-gece demeden yatırımlarını sürdürüyor. Bu yatırımlar arasında şehri baştan aşağıya, çıkmaz sokaklarıyla birlikte altyapı ve asfaltıyla yenileme çalışmaları geliyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde sürdürülen çalışmaları Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın gece-gündüz ayrımı yapmadan inceliyor. Akşamın geç saatlerinde Fen İşleri Müdürlüğünce Yedişehitler Mahallesinde devam eden sokak bazlı asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Günaydın, “Bu yıl yaz ayları içerisinde şehrimizin tüm mahallelerini altyapısı ve dayanıklı asfaltıyla tamamlamayı hedefliyoruz” derken, Yedişehitler’in ardından,üniversite yoluna başlayacaklarını ve bu yolun da bisiklet yolları ile birlikte tamamlanacağını duyurdu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Yedişehitler Mahallesinde 20 km uzunluğunda toplam 75 sokakta devam eden gece çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan yardımcılarının da bulunduğu incelemelerde Başkan Günaydın’a mahalle sakinleri de eşlik etti. Mahalle sakinleri gerek şehir genelinde, gerekse mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, ‘gelecek dönemde de başkanımızı görmek istiyoruz’ dediler.Vatandaşlar, “Başkanımızdan memnunuz, çalışmalarının devamını bekliyoruz.Önümüzdeki seçimlerde de yeniden başkan olmasını arzuluyoruz. Oyumuz başkana.Başkanımızdan bir talebimiz olmuştu. Talebimizi mesaj yoluyla iletmiştik ve anında yerine getirdi. Yine asfalt çalışmalarıyla mahallemiz tozdan kurtulmuştur. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” görüşlerinde bulundular.

Vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Günaydın da, “Bizlerde sizlere teşekkür ediyoruz. Dinamik ve ayaktayız, kaliteden taviz vermeden çalışıyoruz,vatandaşımıza hizmet sunuyoruz” dedi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,yaptığı incelemenin ardından değerlendirmelerde bulundu. Günaydın, “Yedişehitler,Isparta’mızın en büyük mahallelerinden birisi. Bahçelievler Mahallemizdeki sokak bazlı çalışmalarımızın ardından bu mahallemizde çalışma başlatmıştık.Seri çalışıyoruz, zamanı iyi değerlendiriyoruz. Zaman kaybı yaşamıyoruz. Yedişehitler mahallemizdeki çalışmalarımızda yarıyı geçtik. Geceleri de tam performansla çalışıyoruz. Ankara’dayken buradaki çalışmalara geçen gün gece 4 belediye başkan yardımcımız da nezaret etti. Çalışmalar anında ve yerinde takip ediliyor. Yine fen işleri ekibimizde büyük gayret içerisinde çalışmalarını devam ettiriyor. Burasını da belirtilen süreden önce bitireceğimizi düşünüyorum. Çünkü belirttiğimiz süreden önce bitirmeye alışmış bir belediyeyiz. Bu arada Gazi Kemal Mahallesinde de aynı anda altyapı çalışmalarımızı başlattık. Valilik arkasından başlayan ve eski yüzme havuzuna kadar uzanan Gazi Kemal Mahallemizdeki çalışmaları da en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmayı seven, kaliteyi bozmayan, bilinçli bir çalışma yapan ekibe sahibiz. Güzel bir Isparta oluşturmak için çalışıyoruz. Şehrimiz iki yıldan bu yana 81 il içinde en yaşanabilir iller arasında birincilik alıyor.Bunda kilometrelerce altyapı ve asfalt var. Ay dolmadan asgari 20 km yolu ve üzerini altyapı ve asfaltıyla tamamlıyoruz. Bu yaz Isparta’yı tüm mahalleriyle bitirmeyi hedefliyoruz. Yedişehitler Mahallemizdeki çalışmalarımızın ardından üniversite yoluna başlayacağız. Bu yolu da bisiklet yoluyla birlikte bitireceğiz, böyle bir projemiz var. Zamanı yetirmek için yaz boyunca geceleri de çalışacağız. Dinamik ve ayaktayız, kaliteden taviz vermeden çalışıyoruz,vatandaşımıza hizmet sunuyoruz. Geceleri de gündüz kalitesinde iş elde ediyoruz. Bu çalışmalarımızın güzel Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum”görüşlerinde bulundu.   

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

10 Temmuz 2017 Pazartesi 11:05

bisiklet önemli bizde istiyoruz.. belki o sayede yolumuzda asfaltlanır????

mertbey

10 Temmuz 2017 Pazartesi 11:04

topu topu 3 km yoktur. bu ne demek zift döküp insanları yolda yürütmemek. arabaları geçtik ayakkabılardan da olduk siz ne yapmaya çalışıyorsunuz birde boy boy reklam

cezaevi civarı

10 Temmuz 2017 Pazartesi 11:02

bizde dua etmek isteriz ama yazıklar olsun sizede idareciliğinizede. size verdiğimiz oylarada....

cezaevi çevresi mağduru

10 Temmuz 2017 Pazartesi 11:00

tozdan yürüyemezken muhtemelen ceza olarak zift döküldü çorçocuk perişanız ayıp

Muhterem Bey,

10 Temmuz 2017 Pazartesi 09:25

Sayın Başkan, Batıkent Mahallesi 255. Caddenin asfaltında yer yer göçmeler var, lütfen bu caddemiz ile de ilgilenirmisiniz.Teşekkürler.

ERTÜRK

10 Temmuz 2017 Pazartesi 02:35

ÇÜNÜR (YENİŞEHİR)MAHALLESİ CADDE VE SOKAKLARI ASFALT YAPIP BİZLERİ TOZ, ÇAMUR (KIŞ MEVSİMİNDE), SİVRİSİNEK, KARASİNEK.... TEN BİZLERİ BİRAN EVVEL KURTARIRSA MİNNETTAR VE MÜTEŞEKKİR OLACAĞIZ. ARZ OLUNUR.

Ispartalı

10 Temmuz 2017 Pazartesi 02:17

Şu Meddem, yeni ıtso binası önünden geçen yan yoldan araba ile giderken hendeklere düşmekten bıktım usandım. Burası belediyenin görev alanı ve ayrıca çok işlek yol. Sayın belediye başkanının ele almasını talep ediyorum.

cunurlu

09 Temmuz 2017 Pazar 14:49

sayın baskanımız cunurede asfalt istiyoruz yaz gununde tozdan kapı pencere açamıyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR