26 Nisan 2024 Cuma

DİKKAT ELEKTRİK KESİNTİSİ !

DİKKAT ELEKTRİK KESİNTİSİ !

Isparta
1-) F.S.B. Petrol Nak. İnş. Turz. San. ve Tic. A.Ş. tarafından Keçiborlu İlçesi, İncesu Köyü sınırları içerisinde yapımı devam etmekte olan petrol ofisinin fiyat reklam tabela fiyat değişikliği nedeniyle, enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

10 Haziran 2016 Cuma günü 11:00 ile 13:00 saatleri arasında Keçiborlu TM (Fider-10) İncesu hat başında yapılacak enerji kesintisinden; Keçiborlu İlçesine bağlı; İncesu Köyü ve İncesu İçme suyu ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

2-)Üç Boyut Mühendislik tarafından Gönen İlçesi, Senirce Köyünde bulunan Akkoç Enerji Güneş Enerjisi Santrali braşman bağlantısı için, enerji kesintisi talep etmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

11 Haziran 2016 Cumartesi günü 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Isparta TM’ Koçtepe fiderinde yapılacak enerji kesintisinden; Erk İnşaat, Ertuğrul Kereste ve Belediye Katı atık tesisi ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

3-)Üç Boyut Mühendislik tarafından Gönen İlçesi, Senirce Köyünde bulunan PE Enerji Güneş Enerjisi Santrali sınırları içinde bulunan direklerin deplasesi için, enerji kesintisi talep etmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

10 Haziran 2016 Cuma günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Senirce Köyü TR-1 trafosu B kolunda yapılacak enerji kesintisinden; Gönen İlçesine bağlı; Senirce Köyünün bir kısmı (Bozanönü istikameti) ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

4-)Bilal NARİN tarafından, Isparta İli, Keçiborlu İlçesi Kılıç Köyü bulunan tarımsal sulama tesisinin elektrik bağlantısı nedeniyle, enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

11 Haziran 2016 Cumartesi günü 09:00 ile 14:00 saatleri arasında Kılıç TR-1 KÖK’ den Benzinlikler çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Keçiborlu yolu üzerinde bulunan; dört yol Karayolları taş ocağı, Çadırcılar Petrol, Opet, Yağbasan Petrol,  Karakuş Dinleme tesisi, Gündoğan Elk. Soğuk Hava Deposu, Bekir Sıtkı Erkan, Keçiborlu Topraksu, Kılıç Topraksu ve Botaş ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR