09 Mayıs 2024 Perşembe

DİKKAT ELEKTRİK KESİNTİSİ !

DİKKAT ELEKTRİK KESİNTİSİ !

Isparta
1-Yalçın Mühendislik tarafından Isparta İli, Yalvaç İlçe Merkezi Sofular Mahallesinde bulunan BYS Alpaca Halı Fabrikası braşman direği değişimi nedeniyle, enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

29 Mayıs 2016 Pazar günü 09:00 ile 15:00 saatleri arasında TR-48 KÖK’ den TR-49 çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Yalvaç Merkeze ait;  Deri Organize Sanayi Bölgesi ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

2-MK Mühendislik tarafından Isparta Merkez Büyükgökçeli Köyü sınırları içerisinde bulunan Atabey Sulama Birliğine ait trafonun bağlantıları için, enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

30 Mayıs 2016 Pazartesi günü 10:00 ile 16:00 saatleri arasında Büyükgökçeli KÖK’ den DSİ sulamalar çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Büyükgökçeli Köyü sınırları içerisinde bulunan Sivriler SHD., Gökçeliler SHD., Sivriler Petrol, H. Tekeli Matlas, Ahmet Tilki ve Abdullah Gök ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

3-Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Gelendost İşletme Şefliği ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat nedeniyle, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

31 Mayıs 2016 Salı günü 12:00 ile 14:00 saatleri arasında Gelendost DM’ den Bağılllı-Madenli çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Gelendost Merkez Selçuklu Mahallesi ve Bağıllı, Madenli, Keçili ve Balcı Köyleri ile Bölge Trafik, Bağıllı SHD., 3A SHD., Yurtaslanlar Soğuk hava depoları ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

woman

28 Mayıs 2016 Cumartesi 07:27

Isparta avukatları ve savcıları uyumayın!! Biriniz çıksın ve işlem başlatsın. Yeterrrrrrrrrr!!!!!

vatandaş

27 Mayıs 2016 Cuma 14:44

bu resmi duyurular dışında da sabaha karşı da kısa süreli kesintiler oluyor. genelde 6 civarı. evde cihaz bozulsa geçmiş olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR