26 Nisan 2024 Cuma

DİKKAT BU YOLLAR TRAFİĞE KAPALI

DİKKAT BU YOLLAR TRAFİĞE KAPALI

Isparta

15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü ve akabinde Demokrasi Meydanında yapılacak olan etkinlikler nedeniyle Mimar Sinan Caddesi, Hükümet Caddesi, Kaymakkapı Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı bugün 20.30’dan itibaren araç trafiğine kapatılacak.

 

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nın bugün öğlen saatlerinden itibaren trafiğe kapatılacağı ve araç parkına kesinlikle izin verilmeyeceği belirtildi.

 

CADDE VE MEYDANLAR

TRAFİK AKIŞINA KAPATILACAK

Ayrıca, bugün saat 21.00’de Isparta Belediye Başkanlığı önünden başlayıp Kavaklı Cami önünü müteakiben, Stadyum önünden Valiliğin önündeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bitecek olan ve Isparta protokolünün yanı sıra binlerce Ispartalının katılacağı ‘Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü’gerçekleştirileceği için saat 20.30’dan itibaren Mimar Sinan Caddesi,Kaymakkapı Meydanı, Hükümet Caddesindeki trafik akışının da kesileceği ve yürüyüş güzergahlarının araç trafiğine kapatılacağı öğrenildi.

 

TRAFİK YASAĞI SABAHA

KADAR DEVAM EDECEK

Milli Birlik Yürüyüşü’nün ardından ise Mimar Sinan Caddesive Kaymakkapı Meydanının trafiğe açılacağı, ancak, Hükümet Caddesi ile Demokrasi Meydanındaki trafik yasağının yarın sabaha kadar süreceği belirtildi.

 

Bu konuda son olarak ise; Araç trafiğine kapatılacak olan cadde ve meydan güzergahlarını ve bunlara bağlı yolları kullanan sürücülerin diğer alternatif yolları kullanmaları istendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR