18 Nisan 2024 Perşembe

DİKKAT! PARA TALEP EDİYORLAR

Bu hafta içerisinde Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ekibinin adını kullanarak, Isparta'da faaliyet gösteren çeşitli firmaları arayarak, kendini Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ya da Başkan Yardımcısı olarak tanıtan şebeke 5 Bin ile 10 Bin Lira talep ederek engelliler için tekerlikli sandalye alacaklarını söyleyerek para talep ettikleri bilgisine ulaşmaktayız.

Isparta

Bugün öğle saatlerinde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in sahibi olduğu inşaat firmasını arayarak, kendisini Belediye Başkanı Yardımcısı Halil Gülderen olarak tanıtan şahıs sekretere Şükrü Başdeğirmen'le görüşmesini istedi. Sekreter ise işletme sahibi Şükrü Başdeğirmen'in şu anda işyerinde olmadığını söyledi. Ardından şüpheli şahıstelefon numarasını vererek geri dönmesini talep etti.

Şebekenin bu hafta içerisinde Isparta'da faaliyet gösteren bir kaç firmayı arayarak 5 Bin TL ile 10 Bin TL dolandırdıkları edinilen bilgiler arasında. Vatandaşlarımızı bu konuda dikkatli olmaya davetediyoruz.

ISPARTA BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA

Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin ilimizde bulunan bazı işadamlarımızı arayarak, hem Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın hem de Belediye Başkan Yardımcılarımızın adını kullanarak para talep ettikleri tespit edilmiştir.

            Kaynağıve kökeni başka illerden çıkan telefon numaralarından yapılan aramalardan vetalep edilen paralardan ne belediyemizin, ne başkanımızın ne de başkanyardımcılarımızın bilgisi yoktur. Konuyla alakalı Cumhuriyet Savcılığı’nagereken şikayet ve müracaatlar yapılmıştır.

            Değerli Isparta halkından ricamız; bu tür dolandırıcılara tevessül etmemeleri ve böylebir telefon geldiği taktirde en yakın polis merkezine müracaat etmeleridir.

            Kamuoyuna duyurulur.

 

ISPARTABELEDİYE BAŞKANLIĞI

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

NAKLİYATÇI

15 Nisan 2018 Pazar 18:15

SONUNDA PARA İSTEYEN MARDİNLİ VATANDAŞ YAKALANIP ADLİYEDEKİ DURUŞMASINDA 1 YIL HAPİS 10.000 TL.PARA CEZASINA ALARAK CEZAEVİNE KONULUŞTUR.BİLGİLERİNİZE.

Ahmet Sual

04 Haziran 2017 Pazar 07:21

Evet sadece belediye adını kullanarak özelliklede bir etkinlik varmış gibi başkan günaydın istiyor diye 3 başkan yardımcısı k****ı ile benden de istediler.Ben olayı hemen başkanı aradım bilgi verdim.Vatandaşlarımız aman sizler dikkat edin.Teşekkürler

HALEN ARANIYOR

24 Mayıs 2017 Çarşamba 07:20

MARDİN NUFUSUNA KAYITLI OLAN BU ARKADAŞ HALEN ARANIYOR.EYLÜL AYINDA MAHKEMESİ VAR.2 MAHKEMEYE GELMEDİ.

SEYFO

05 Mart 2017 Pazar 06:45

HALEN BUNA BENZER NUMARALAR ARAMAKTADIR.SAKIN ALDANMAYIN

AHMET USLU

04 Şubat 2017 Cumartesi 07:12

Bu vatandaş mardin eşrafından halen bir türlü yakalanamadı.şayet aynı veya benzeri numaradan ararsa lütfen 155-154 e çok acil bildirimlerde bulunun.3. sulh ceza mahkemesinde davası görülmektedir.Bu bir vatandaşlık yükümlülüğüdür.Bu şahıs Isparta ilinde ikamet ettiği net açıktır.teşekkürler

BELEDİYECİ

04 Şubat 2017 Cumartesi 07:09

BU NUMARAYA LÜTFEN DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR AMAN TAKILMAYIN

vatandas

22 Ağustos 2015 Cumartesi 00:38

GECEN YILLARDA VALILIKTEN GELDIGINI IDDA EDEN SIK GIYIMLI BIR BAYAN VE BIR BAY OLMAK ÜZERE KAPILARDAN ENGELLI DERNEKLERI ICIN VALILIK ADINA PARA TOPLAYIP ; MAKBUZ KESEN SAHISLAR TÜREMISTI ; BIRDE PAZARLARDA GENE YAZIN SICAGINDA TAKIM ELBISEYLE GEZEN BEYLER TAAAAAAAAAAAA ADAPAZARINDAKI CAMI DERNEKLERI ICIN YARDIM TOPLUYORLAR VE MAKBUZ KESIYORLAR ; DERNEK ADINA GÖREVLI OLDUKLARINI IBRAZ EDEN BIR BELGE SORUNCA HEMEN ORDAN HIZLA KACIYORLAR!

dolandırıcıların telefon no'su

21 Ağustos 2015 Cuma 19:57

0 532 654 80 53

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR