23 Nisan 2024 Salı

DİKKAT! ELEKTRİK KESİNTİSİ

DİKKAT! ELEKTRİK KESİNTİSİ

Isparta

AKEDAŞ tarafından yapılan duyuruda Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri bazı mahalle ve ilçelerde elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

Yapılan duyuruda, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Isparta İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

6 Haziran 2016 Pazartesi günü 08:30 ile 15:00 saatleri arasında M-7 TR-235 (Zafer Çocuk Parkı TR) trafosu C kolunda yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkez Zafer Mahallesine ait; 4923, 4908, 4913, 4912,4921, 4920 ve 4925 Sokaklarında bulunan müşterilerimiz etkilenecektir.

2-)Özkan Elektrik tarafından Isparta İli, Keçiborlu İlçesi,Saracık Köyünde Samer Madenciliğe ait mermer ocağı tesisinin bağlantıları için,enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

5 Haziran 2016 Pazar günü 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Tepecik KÖK’ den Saracık hat başından yapılacak enerji kesintisinden; Keçiborlu İlçesine bağlı; Saracık Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

3-)Üç Boyut Mühendislik tarafından Gönen İlçesi, SenirceKöyünde bulunan PE Enerji GES santralinin şebekeye bağlantısı için, enerji kesintisi talep etmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

4 Haziran 2016 Cumartesi günü 13:00 ile 17:00 saatleri arasında Senirce DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Gönen İlçesine bağlı; Senirce Köyünün Kınık Mahallesi, Eğirdir Meyve - Sebze Soğuk havadeposu, Avpaş fabrikası ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

4-)Arusoğlu Enerji Elektrik İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd.Şti. tarafından, Uluborlu İlçesi, İleydağ Köyünde yapımına devam edilen Uluborlu RES santralinin iletken çekim işi için, enerji kesintisi talep etmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

5 Haziran 2016 Pazar günü 08:00 ile 18:00 saatleri arasında Keçiborlu TM Senirkent fiderinde yapılacak enerji kesintisinden; Uluborlu İlçesinin Yeni Mahallesi, İleydağı Köyü Komaş SHD., Uluborlu Tarımsal Kalkınma Koop. SHD., Pia SHD., Belediye baraj sulama ve Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Belediye Parke taş fabrikası ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR