26 Nisan 2024 Cuma

DEVLETTEN GİRİŞİMCİYE TAM DESTEK

DEVLETTEN GİRİŞİMCİYE TAM DESTEK

Isparta

Ak Parti Gençlik Kolları ve KOSGEB’in Türkiye genelinde iyileştirme çalışmaları kapsamında yapılan anketini ilimiz adına, Ak Parti İlGençlik Kolları Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Fatih ASLAN gerçekleştirdi.

Anket hakkında bilgi paylaşımında bulunmak üzere Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ ve yardımcıları, Isparta KOSGEB Müdürü Yurdun YILDIRIM’ı ziyaret etti. Konu hakkında bilgi paylaşımında bulunan ÜNLÜ;Anketin amacı KOSGEB’in daha iyi hizmet vermesi ve geçmişteki tecrübelerden faydalanılarak iyileştirme çalışmalarına destek mahiyetinde olduğunu söyledi.

Anket kapsamın da; KOSGEB’den faydalanan genç girişimcilerin Isparta’daki faaliyetleri, projeleri ve işleyişi hakkında gerekli çalışmalar yapıldı. İlimizde 2011-2016 yılları arasında KOSGEB’den faydalanan girişimcilerin memnuniyetleri yanı sıra, dileklerini ve şikâyetlerini dile getirme fırsatı buldu. Isparta genelinde toplam 59 kişinin faydalandığını ve yaklaşık 32 kişiyle yapılan çalışmanın her iki tarafça da kabul gören, son derece verimli bir anket olduğu görüldü. Yapılan araştırmalara göre, son yıllarda Devlet destekli bu gibi programlara ilginin arttığını ve halkın doğru şekillerde bilinçlendirildiğini gösterdi. 

 KOSGEB’e projelerhazırlanırken verilen eğitim süreci ve gençlerin nasıl teşvik edilebileceğihakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

22 Aralık 2016 Perşembe 18:51

sanki ıtso başkanı ziyaret etmiş gibi haber yapmışsınız :)

MUSTAFA ERDOĞAN

21 Aralık 2016 Çarşamba 20:33

BİZDE 16 YILDIR ESNAFIZ AMA,BİZE DÜŞÜRMEZLER ,DÜRÜSTLÜK OLMAYACAK. BELLİ ŞAHISLAR YALAYACAK MÜRACAT ETMEYE BİLE DEĞMEZ YALAYANLARI GAZETELER YAZSIN BAKALIM GÖRELİM ??

misafir

21 Aralık 2016 Çarşamba 18:36

Mehmet Bey sanırım bende size olayı tam anlatamadım.Ve/veya sizde anlamadınız. Son cümlenizde belirttiğiniz gibi bu anket çalışmasını zaten yapan akparti gençlik kolları genel merkezidir. Edinilen sonuçları da Kosgeb yetkilileri ile paylaşmak amaçlı tüm Türkiye'de olduğu gibi ıspartamızda da il müdürü ile paylaştık ve istişare ettik. Alınganlık yok ancak yaklaşımınız biraz incitici oldu. Velhasıl hizmet aşkıyla çalışan bir gençlik kolları var.Saygılarımla.

mehmet

21 Aralık 2016 Çarşamba 17:46

olayı tamamen gazeteden okudum ve anladığıma yorum yaptım ne kosgeb i ne de gençlik kollarını tanımam. hangi parti olursa olsun hangi kurum olursa olsun bence etik değil. akp kendi kendine anket yapıp gittiyse sorun yok ama kosgeb in anketlerini yapma görevi akp ye verildiyse bence sorun

Fatih

21 Aralık 2016 Çarşamba 16:53

Mehmet kardeş her kimsen bilmiyorum Türkiye nin her il ilçe mahalle köy ve neresi olursa Buralarda teşkilatlanmasını tamamlamış ve gerekli çalışmalarıda hazırlamış hizmete talip olmuş yetkililerde uygun görmüş görev vermiş ildeki temsilciside vazifesini yerine getirmiş teşekkür etmen gerekirken Ahmet olmuş mehmet yapmış diyorsun sen ne anlarsın şimdi bilmiyorum

misafir

21 Aralık 2016 Çarşamba 16:36

mağdur esnaf arkadaşım,bende esnafım ve bu imkandan faydalanmaya çalışıyorum.Olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil.Son süreçte yaşanan yoğunluk sebebiyle sistem altyapıları bu yoğunluğu kaldıramamış.Kul yapısı olacak bu kadar.hoşgörülü olmak lazım. ayrıca her ne kadar çok müracaat olsa da ilk müracaat eden firmalar bu destekten faydalanabilecek. bilgilerinize.

misafir

21 Aralık 2016 Çarşamba 16:33

mehmet bey,kosgebin çalışmalarına destek amaçlı ve objektif şekilde hazırlanmış soruları kosgebten faydalanmış müteşebbisler ile anket yapılması sizi niye raharsız ediyor anlam veremiyorum. bürokrasi ve siyaset kurumu insanlara hizmet için var ve siyasi erk halka soru sormuş cevaplarını ilgilisi ile paylaşmış.ne zorunuza gidiyor ki burada?

mağdur esnaf

21 Aralık 2016 Çarşamba 13:39

zaten senenin 360 günü yatıyorsunuz ,bari 5 gün de adam gibi çalışında vatandaşın işini görün be yetersiz kişiler, yok sişstem yok yok s.s. bekleyeceksiniz ,kosgeb ve ,esnaf adaları başkanlığında söylenen sözler bunlar .

mehmet

21 Aralık 2016 Çarşamba 13:25

Ak Parti Gençlik Kolları ve KOSGEB’in Türkiye genelindeiyileştirme çalışmaları kapsamında yapılan anketini ilimiz adına, Ak Parti İlGençlik Kolları Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Fatih ASLAN gerçekleştirdibundan ne anlayabilirim ?

Fatih

21 Aralık 2016 Çarşamba 12:15

Ak parti milletin partisi olduğunu biz kez daha göstermiştir hükümetimizin vermiş olduğu görevleri layıkıyla yerine getirmiş sadece memuriyet altında değil dava sevdalısı insanların kendi imkanlarıyla neler yapabileceğini ispatlamıştır öyle kuru kuruya çamur atmak yok öyle

Misafir

21 Aralık 2016 Çarşamba 11:50

Mehmet bey haberin içeriğini okumadan yargısız infazda bulunuyorsunuz farkında mısınız?burada gençliğe ve ıspartalıya yapılan bir hizmet ve çalışma var. Ve bu çalışmanın sonuçları konunun muhatabı il müdürü ile paylaşılıyor ve istişare ediliyor. Çalışan hizmet üreten akparti gençlik sizi niye rahatsız ediyor

mehmet

21 Aralık 2016 Çarşamba 10:53

nasıl bu kadar açık seçik akp gençlik kolları ile iç içe geçebilirler ? etik mi ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR