26 Nisan 2024 Cuma

Devlet kurumlarındaki FETÖ'cüler böyle tespit ediliyor!

Devlet kurumlarındaki FETÖ'cülerin açığa alınması için başlatılan çalışmanın ayrıntıları ortaya çıkıyor

Isparta

Devlette FETÖ ile bağlantısı olanların tespitine ilişkin çalışmalar tüm hızı ile sürerken hükümet, kurunun yanında yaşın da yanmaması, toplumda başka sıkıntılar oluşmaması için nasıl bir yol izleyeceğini belirledi.

Bu çalışma kapsamında unvanlı ve düz memurlar ile ilgili farklı yöntem uygulayacak. Şu anda devletin tüm kurum ve kuruluşlarında şube müdürü ve üstündeki daire başkanı, genel müdür, müsteşar gibi kadrolarda görev alanlar için kapsamlı bir inceleme başlatıldı. Bu isimlerden FETÖ ile bağı tespit edilenler ilk etapta açığa alındı. FETÖ ile bağlantısı olanlar önce kanun hükmünde kararnameler ile memuriyetten atılacak. Aktif olarak FETÖ için çalışmamış, suça bulaşmamış isimler hemen devletten atılmayacak ve ara bir yol izlenecek. Bu durumda olan memurlar, sözleşmeli personel statüsüne geçirilecek.

FETÖ'CÜLER NASIL BELİRLENİYOR?

* 17-25 Aralık darbe girişimlerinden aldıkları pozisyon.

* Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları.

* Devlet içinde hızla yükselip yükselmediği.

* FETÖ ile mücadelenin başlamasından sonra hala örgüt bankalarına para yatırıp yatırmadıkları, derneklere bağış yapıp yapmadıkları, çocuklarını okullara gönderip göndermedikleri.

* FETÖ /PDY kapsamındaki gözaltı ve davalar sırasında adliyelerin önündeki eylemlere katılıp katılmadıkları.

* İşe başlaması ya da yükselmesindeki referanslar

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

osman

10 Ağustos 2016 Çarşamba 17:03

kepezdeki okul müdürleri açığa alınma korkusuyla hergün meydanlara iniyor zira kamufle olmak istemiyorlar selfi çekip duruyorlar

vatandaş.

01 Ağustos 2016 Pazartesi 21:27

2015 senesinin haziran-temmuz-ağustos -eylül aylarında çocuğunu Isparta daki fetöcülerin okullarına kayıt yaptıran fetullahçı öğretmenler,fethullahçı akademisyenler ..vs. var.bu fetöcü ler ;bu okulların öğrencilerinin velileri EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ-VALİLİK-MİLLİ EĞ.MÜDÜRLÜĞÜ tarafından henüz tespit edilmedi .bu fetöcü velilerden öğretmen veya akademisyen olanları feyo cemaati ile yurt dışındaki feto okullarına gezi bile düzenlediler.fakat bu fetöcü öğretmnleri şikayet eden yok ve açiğa alınmadılar

Umumı

01 Ağustos 2016 Pazartesi 16:54

Sdü tıpta ve ıdh hastnesınde daha bıcok suphelı var ama hala daha elını kolunu sallayarak gezıolar! Bu nasıl operasyon ? Yrd doç olarak alnanlara bı bakın bakalım kımın eliyle alınmış??

VELI

01 Ağustos 2016 Pazartesi 14:46

ASLINDA BU KRITERLERE UYAN CEVREMIZDE O KADAR COK INSAN VARKI! HATTA BUNLARIN BU DARBEDEN ÖNCE BILE ETEKLERI TUTUSMUSTU YA BIZIDE MEMURIYETTEN ATARLARSA DIYE! MEMURIYETE KIMIN REFERANSIYLA GIRMISLER? COCUKLARINI YURT ICINDE VE DISINDA HEMEN BUNLARIN KURUMLARINA GÖNDERMISLERMI? MEMURIYETE NASIL BASLAMISLAR VE NASIL YÜKSELMISLER, YURT DISI HIZMETINE NASIL GÖNDERILMISLER! AMA MILLETIMIZ BUNLARIN BIR GÜNDE AYIKLANMASINI BEKLEMEYELIM; HIC KOLAY DEGIL!

AYSE

01 Ağustos 2016 Pazartesi 14:10

BENDE VATAN VE ÖILLETE IHANET EDENLERI LANETLIYORUM ESIMDE YUKARIDAKI KRITERLERE UYMUYOR FAKAT ACIGA ALINDI TEK MAAS GECIM ZOR BORC COK DEVLET BUYUKLERI BIR AN ONCE ARASTIRIP GOREVLERINE DONECEK LERI DONDURSUNLER INSANLARIN PSIKOLOJILERI BOZULDU

Hak yol

01 Ağustos 2016 Pazartesi 12:07

Sapla saman ayrilsin. Adaletli olmak islamin emri. Altinbassak da cocuk okutanlar listede yok incelenmeli sucsuzsa sorun yok. Allahin laneti fetö nun uzerjne olsun. Amin.

GENÇ SENİRKENTLİ

01 Ağustos 2016 Pazartesi 10:59

SENİRKENTTE FETÖ TEMİZLLİĞİ NE ZAMAN YAPILACAK? HALA FARKLI KURUMLARDA BU ADAMLARA TAKILAN SOHBETLERİNE GİDEN ADAMLAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR .. ASLINDA İDARİ AMİRKERİ BU ADAMLARI BİLİYOR AMA NEDEN BİR İŞLEM YAPILMIYOR ?? SENİRKENTTE TEMİZLİK BAŞLASIN ARTIK

SDÜ

01 Ağustos 2016 Pazartesi 10:10

Bu tanıma uyan SDÜ'de çok kişi var. Benim bildiğim memur iken daire başkanı olan, çocuğunu altınbaşak okuluna gönderen, sonra Numan Tamer vasıtasıyla akademik kadro alan kriptolar var.

Baki yeşil

01 Ağustos 2016 Pazartesi 08:15

Bunlara acımaya başladınız, bunlar deaş dan pkk dhkpc den daha tehlikeli,bunlar öyle münafık öyle bukelemun gibi ki gözünün içine baka baka yalan söyler masum rolü yapar yalvarır yakarır korkak sünepe dersiniz zarar gelmez dersiniz yahu yaverler size bunları tanıtmayı mı hala ev,yurt,dersane,okul,esnaflarıherkes tanıyor siz yeterki güvenilir ihbar hatları kurun millet tek tek bildirsin bu şerefsizleri ve yok aç kalırmış yok şu yok bu gitsin limon satsın a.k. un çocukları.

Kenan KARTAL

01 Ağustos 2016 Pazartesi 07:36

Eşim bu kriterlerin hiçbirine uymuyor ama şu anda açığa alınmış durumda..

hoppaa

01 Ağustos 2016 Pazartesi 07:04

nasıl yani şimdi zekeriya akman ve hasan ibicioğlu gözaltı davaları sırasında adliyede bulunup eylem yapan salhaddin felan tesbit edilmişmi ouyor yani...yok canım daha neler .

Muzaffer

01 Ağustos 2016 Pazartesi 06:59

daha kopyaları bile atmasını. Bu millet tankı altında boşuna mi ezildi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR