29 Mart 2024 Cuma

DEVLERİN YARIŞTIĞI İHALE SONUÇLANDI

Tartışmalı proje yeniden ihaleye çıktı. Devlerin yarıştığı ihaleye Ankara merkezli firma YDA kazandı.

Isparta

SDÜ Yönetiminin, Doğu Yerleşkesi içerisinde yapmayıplanladığı Yaşam Merkezi Projesi için çarşamba günü yeniden ihaleye çıkıldı. 20milyon TL'lik özkaynak, 160 milyon TL'lik de şirket aktifi istenen ihaleyeTürkiye genelinde 4 büyük firma katıldı. Kıran kırana geçen ihale sonucunda SDÜYaşam Merkezi Projesi'ni Ankara merkezli YDA Group kazandı. YDA, SDÜ YaşamMerkezi Projesi kapsamında Doğu Yerleşkesi'nde 38 bin m2'lik alanda 500+500kapasiteli öğrenci yurdu ve sosyal aktiviteler için bağımsız alanlar yapacak.Firma, 30 yıl boyunca bu projenin üst kullanım hakkını üstlenecek.

İŞTE YDA GROUP

"Temelleri 1954 yılına dayanan YDA Group; bünyesindekiilk inşaat & taahhüt firması olan AKSA İnşaat ile 40 yılı, Group’un onursalbaşkanı ve kurucusu rahmetli Yaşar Dede Arslan’ın adına ithafen kurulan YDAİnşaat ile de 20 yılı geride bırakarak, yarım asrı aşan tecrübesiyle istikrarlıbüyüme ivmesini sürdürmektedir.

Group’un amiral gemisi olan YDA İnşaat Sanayi ve TicaretA.Ş. faaliyetini sürdürdüğü inşaat sektöründe; anahtar teslim projeler, Yapİşlet Devret havalimanları, hastaneler, okullar, alışveriş / iş merkezleri,yüksek teknolojik binalar, sanayi tesisleri, çimento fabrikaları, karayolları,hafif raylı tramvay ve hızlı tren hatları, köprüler, kavşaklar, toplu konutprojeleri gibi çok farklı bina ve yapıları inşa etmektedir.

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketleriyle YDA Groupbugün; yurt içi ve yurt dışı iştirakleri bulunan, uluslararası düzeyde iş hacmiyaratan, 6,1 milyar USD’yi bulan tamamlanmış projeleriyle Türkiye’nin liderşirketler topluluklarından biridir.

2000’li yılların başından itibaren uluslararası pazaraaçılarak, Kazakistan, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, SuudiArabistan, Afganistan ve Moldova gibi pek çok ülkede projelere imza atmış olanYDA Group; gayrimenkul yatırım projelerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışındaYap İşlet Devret ve Kamu Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen alt yapıprojelerinde özellikle de şehir hastaneleri konusunda öncü ve deneyimlifirmalardan biri olma konumunu sürdürmektedir."

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

can

29 Nisan 2015 Çarşamba 12:17

valla helal olsun ibicik. seni sevmem ama ....aklı adammışsın. dediğini yaptın.

halim dogan

28 Nisan 2015 Salı 23:10

Helal olsun ibicioglu tebrik ederim yapcam dedi yapti .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR