23 Nisan 2024 Salı

DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU

ISPARTA İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yalvaç İlçesi'nde yapılan operasyonda maddi değeri 250 Bin TL civarında olan 5 kilo 500 gram baz morfin ile 2 kilo 20 gram Afyon Sakızı ele geçirildi.

Isparta

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize SuçlarlaŞube Müdürlüğü ekipleri bir ihbarı değerlendirerek Yalvaç İlçesi'nde M.F.T. veH.İ.K. isimli şahısların içinde bulunduğu otomobile operasyon düzenlendi.Otomobilde yapılan aramada 5 kilo 500 gram Baz Morfin ele geçirilirken, şehirdışından Isparta'ya geldikleri anlaşılan şüphelilerin ikamet ettikleri evlerdeyapılan operasyonlarda ise 2 kilo 20 Gram Afyon sakızı ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.F.T. ve H.İ.K. gözaltına alındıktan sonrayapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürü Halil Altan, operasyonun ardındandüzenlediği basın toplantısında, yüz binlerce insanın zehirlenmesine sebepolabilecek bu uyuşturucunun maddi değerinin ise 250 Bin TL olduğunu açıkladı.Emniyet Müdürü Altan, bu uyuşturucunun ise ortadoğu ülkelerinden geldiğinitahmin ediyoruz dedi.

Müdür Altan ayrıca, Uyuşturucu maddenin kullanımı vesatışının engellenebilmesine amacıyla Bakanlığın talimatıyla Adana, Ankara,Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Mersin, İstanbul, İzmir, Konya ve Samsunillerinden NARKOTİM projesinin hayata geçiriliyor olduğunu söyledi. Isparta'daValimiz önderliğinde 8 timden oluşan toplam 20 personel ile narkotimlerin 2015yılı yaz aylarında faaliyete geçeceğini açıkladı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

spartali

28 Mayıs 2015 Perşembe 22:10

başarılı bir çalışma olmuş. duyunca aman tanrım didim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR