20 Nisan 2024 Cumartesi

DEREBOĞAZI PROJE PROĞRAMINA ALINDI...

80 km’lik kısım bölünmüş yol proje programına alındı.

Isparta

Dereboğazı yolunun duble yol yapılmasına ilişkin yaşanan gelişmeleri Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, kanal 32 habere anlattı. Altıok, yolun 80 km’lik kısmının bölünmüş yol proje programına alındığını söyledi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SELIM

01 Ağustos 2014 Cuma 18:45

ALISTILAR YA ASILSIZ VAATLERLE , IFTIRAYLA , KARALAMAYLA , HAKARET , SUNI ZALIMLER YARATIP MAZLUMU OYNAMAYA BU AKP LILER ! DE BU HALK BAKALIM BU AYNI OYUNLARI FILIMLERI NEREYE KADAR IZLEYIP KANACAK !

nesrin

01 Ağustos 2014 Cuma 01:37

gecen yıldan beri ihale yapılacak ha yapıldı yapılacak oldu olacak cocoukmu kandırıyorsunuzhaber başlığığına bak dereboğazı yolu tamam insan kendi haber başlığının yalan olduğu bile bile haber yapıy****ar bu dunyanın öbur dunyası da var

mehmet boyacı

01 Ağustos 2014 Cuma 00:50

sayın müdürüm ziz geldiniz köpru baglantısını yapacagınızı söledınız mütayır bey adem bey vardı ama secım bitti işler durdu ama orta yol talımat uzerine gece acıldı pureşede olmadıgı halde ama köprü baglantı var istanbul istikameti tos sagtaraf konturol bukadar iki köpruyu istiyorus esnafımız bir bazın demeci vardı sankı karadeniz yoluyazı yazmakla olmazsa basın yolu ile saygılarımla konturole geldıniz tamam denilmişti

SECMEN

31 Temmuz 2014 Perşembe 19:11

BIR YAPILSIN ONDAN SONRA , SECIM AREFESINDE NE SÖZLER VERILDI ; NE TEMELLER ATILDI HIC BIR SEY GÖRMEDIK ORTAYA CIKAN ! ARTIK HALKI FAKIRLESTIRIP VERELIM "MAKARNA KÖMÜR , BÖYLE GECER ÖMÜR "DIYEMIYECEKSINIZ ,YOK ÖYLE YAGMA! TÜRKEV MÜRKEV ; TRILYONCUKLAR , GEMICIKLER , VILLACIKLAR SAHIBI BIZ OLALIM ! KENDIMIZE SALTANATAT , MILLETE MAKARNA KÖMÜRLÜ SEFALET!!!!!!!!!! , YEMEYECEGIZ ARTIK !

Bu haberin aynısını

31 Temmuz 2014 Perşembe 09:39

tamda bir seçim arefesiydi. Nasıl denk gelmiş aynı şekilde.

cafer

31 Temmuz 2014 Perşembe 11:20

secim yalanı 2023 puroramımı. daha önce bu müjdeyi ıspartalı duydu hangi tarihte.yalannnnnn.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR