23 Nisan 2024 Salı

DEPREMİN EN ÇOK HİSSEDİLDİGİ FOTOĞRAFLAR

DEPREMİN EN ÇOK HİSSEDİLDİGİ FOTOĞRAFLAR

Isparta

Deprem Ağlasun’da hasaroluşturdu

 


Depremin merkez üssü Ağlasun’da en çok hasar Bağlar Mahallesinde meydana geldi. Bazı kerpiç evlerinduvarları göçtü bazıları ise çatladı. Ağlasun’da büyük depremin ardındanmeydana gelen artçı sarsıntılar nedeniyle vatandaşlar evlerine girmiyorlar.Geceyi sokakta geçirecekler.

Depremin ardındanBurdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de ilçeye geldi. Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan ile ilçeye gelen Ercengiz, hasar gören evleri incelediler.

Ağlasun Belediye Başkanı Kaplan, “İlçemizde meydana gelen depremde büyük ölçüde maddi hasar oluşmuştur. Şu anda Ağlasun Devlet Hastanesinde deprem anında kriz geçiren 7kişi tedavi altına alındı. İlk gelen bilgiler bu şekilde. Köylerle irtibat kurmaya çalışılıyor” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise “Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. Depremin merkezüssünün Ağlasun olduğunu öğrendiğim an ilçeye hareket ettim. Çok şükür cankaybı olmadığı sadece maddi hasar ve deprem anında şoka girip tedavi altınaalınan vatandaşlarımız olduğunu öğrendim. Büyük geçmiş olsun” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bakınız

26 Ağustos 2014 Salı 21:03

Allah aslında bize NAHL süresi 15 ci ayette "Allah, yeryüzü sizi sarsmasın diye oraya sabit dağlar yerleştirdi" diyor,neymiş binalarımızı sağlam yerlere yapacakmışız.Dinin bilimden örnek alarak uygulayacağı nokta budur.Aynı surenin 26.ayetinde ise" Allah onların binalarını temelinden sarstı, çatı tepelerinden üzerlerine çöktü ve azap onlara farkedemedikleri bir yönden geldi", neymiş efendim deprem Allah'danmış.Cevapları uzaklarda aramayın.Başınızı kaldırın,o ışıklar saçan kitabımız yeter bize.

ahir zaman

26 Ağustos 2014 Salı 11:53

bilen bilmeyen inanan inanmayan herkes bir yorum yazıyor ya.. şaşıyorummm... bu depremlerin bir ilmi açıklaması bir de manevi boyutu var.. Bakış açısına göre değişir..Allah Afetiyle imtihan etmesin...Ahir zamandayız....Acıları ve o anları yaşamayan bilemezzz...

GM

26 Ağustos 2014 Salı 11:52

bediüzzaman ın risale i nur kitapları tamamen kuran ın ve hadis i şeriflerin hakiki bir tefsiri olup umum alem i islamın takdir ve tasdikine mazhar olmuş bu asırda en muteber kuran tefsiridir. aklın varsa oku. okumadan yorum yapmak en büyük cahilliktir.oku da kuran i ve peygamberimizi nasıl anlatmış gör.bu dünyada görmezsen zaten kabirde ve ahirette ne kadar makbul bir eser olduğunu göreceksin ancak iş işten geçmiş olacak. son pişmanlık fayda etmez. önce oku sonra konuş.okumadan sakın konuşma

akar

25 Ağustos 2014 Pazartesi 16:25

rehberimiz hz.muhammed dir gerisi istirmarcı boş insanlardır.onun yazdıklarına ne ihtiyaç var çok önemli bir zat değil siz önemli sanıyosunuz.yemişim bedğkğzamnınızı

uyanalım adlı yorumcuya

25 Ağustos 2014 Pazartesi 15:37

o bahsettiğin şahsın yalan yanlış yazdığı kendi fikirlerini anlattığı yaılarımı okuyupde uyancez be cahil cühela adam.

alettin

25 Ağustos 2014 Pazartesi 15:05

bedü bilmem neyle ne alakası var çok mu biliyo.

GM

25 Ağustos 2014 Pazartesi 03:30

kardeşlerim deprem tamamen ALLAH(C.C.)ın emir ve iradesiyle olmaktadır. gaflet uykusundan uyandırmak için bir ikazat-ı rabbaniyedir. bu konuda BEDİÜZZAMAN ın SÖZLER kitabında 14.sözün sonunda deprem ile ilgili bölümü mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.aklınıza gelebilecek bütün soruların cevabı orada var.bir defa okuyun bir şey kaybetmezsiniz.aksine çok şey kazanırsınız.

sdyms

25 Ağustos 2014 Pazartesi 16:04

arkadaşım mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim dururken diğer kitaplardan örnek vermeyin. ben bir sohbette nur risalesinin Kuranın güncel hali olduğu hakkında söylemlere bizzat şahit oldum bu şirk koşmaktır. bizim dinimiz ilim ve akıl dinidir bizim Kur'anımız var hadis kitaplarımız var ****ardan istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

ali

25 Ağustos 2014 Pazartesi 15:04

yemişim bedüüzzamanı kimdir o .kuran varken rehberimiz hz.muhammed varken gerisi ****dir boştur insanların kafasını karıştırma zaten onların ne mal olduklarınıda gördük fazlasıyla.

YOBAZZZZZZ

25 Ağustos 2014 Pazartesi 06:38

arkadaşım madem allahın uyarısı arabistanda niye deprem olmuyor? avrupada niye deprem olmuyor? Bunun allahla falan alakası yok. Oralar deprem bölgesi değil. Buralar deprem bölgei. Bak atayiz Japonlara, hiçbiri ölmüyor depremlerde niye? Teknoloji, teknolojiiii.

furkan

25 Ağustos 2014 Pazartesi 05:21

arkadaş çok güzel bi şekilde depremi izah etmiş fakat bu yoruma bile disslike atan olmuş heralde deprem şokunu atlatamayan insanlar olmalı!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR