29 Mart 2024 Cuma

DENİZLİ'DE EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

DENİZLİ'DE EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Isparta

AK Parti Milletvekili Recep Özel, İl Başkanı Osman Zabunparti il ve Merkez İlçe yöneticileri, Denizli'de bir otelde düzenlenen AK Parti5. Olağan Kongre Teşkilat Eğitim ve Bilgilendirme toplantısına katıldı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nundakatıldığı toplantı devam ediyor. Toplantıda konuşan Soylu, Türkiye'nin 12 yıldaciddi bir sıçrama ortaya koyduğunu, bu süreci 2023'e taşıyacak ikinci birsıçrama hamlesinin hazırlığını yaptıklarını ifade etti.

"Türkiye'de vesayet ortadan kalkmıştır, darbeler tarihekarışmıştır, gerileme devirleri bitmiştir. Bugün milli irade meşruiyeti ileberaber Türkiye büyük hedeflere doğru yolculuğunu istikrarla beraberyapmaktadır" diyen Soylu, 12 yılda ciddi bir sıçramanın ortaya konulduğunudile getirdi.

AK Parti'nin 2015 seçimleri öncesi teşkilatını yenileyeceğibir kongre sürecine hazırlandığını anlatan Soylu, bu kongrelerin aynı zamandaTürkiye'nin harcının karılacağı organizasyonlar olduğunu belirtti.

Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti'nin ikincisıçraması olacak 2015 seçimlerine bu kongrelerle hazırlanacağız. Bize bunoktada büyük sorumluluk düşüyor. Hem yeni Türkiye hem de yeni anayasaya ulaşmakonusundaki iddia ve iradenin ortaya konulacağı bu kongrelerde bir kurucumeclis hüviyetini sağlayabileceğiz. Bu kurucu kongrelerle inşallah yeni anayasave yeni Türkiye'nin bütün kodlarının da milletimizle mukavele edilmesi mümkünolacak. Onun için bu kongreler siyasi tarihimiz açısında da geleceğimizaçısında da çok önemlidir." 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kıldönmesi

12 Eylül 2014 Cuma 19:39

öpücüklerimi ekliyorum;saygılarımla!

HALİL DOĞAN

12 Eylül 2014 Cuma 18:41

Soylu'ya, DP genel başkanı olduğu dönemde; Erdoğan'a ve çevresine yaptığı yolsuzluk suçlamaları soruldu. Bir gazetecinin, "2008 yılında DP Denizli il kongresinde Erdoğan hakkında, 'Etrafındakileri temizlesen adam kalmaz Tayyip Bey' demiştiniz şimdi fikrinizi değiştiren ne oldu?" sorusu üzerine Soylu, bir süre güldü, "Başka soru var mı?" diye diğer gazetecilere döndü. Başka soru sorulmayınca toplantı sona erdi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR