19 Nisan 2024 Cuma

DENİZDEN TEZGAHA BALIK DÜNYASI AÇILDI

DENİZDEN TEZGAHA BALIK DÜNYASI AÇILDI

Isparta
Isparta'nın  tanınmış esnaflarından Nevzat Kral'ın ve Sami Akdoğan'ın sahibi olduğu “Balık Dünyası”Isparta halkının hizmetine açıldı. 
Nezih bir mekanda balık yemek isteyen müşterilerin tercih edecek yerlerden bir tanesi olan Balık Dünyası işletme sahibi Nevzat Kral ve Sami Akdoğan konuşmasında “ balıkçılığın ve denizciliğin önemsendiği Isparta'da dede mesleğine devam eden 25 yıllık balıkcılık yapıyoruz. Isparta Halkına en iyi hizmeti vermek için böyle bir işletme açtık. Denizden tablaya balıklarımızı getiriyoruz. dedi. Kral; Kendi araç filomuzla birbirinden lezzetli taze balıklarımızı Isparta halkının damak tadına sunuyoruz. İşyerimizde aile salonumuzda bulunmaktadır. Izgarada pişirme, tavada pişirme, fırında pişirme gibi 3 çeşit pişirme yapıyoruz. Bizim ticaret anlayışımız kaliteden ödün vermemek balığın en iyisini ve en tazesini halkımıza sunmaktır. Hergün tezgahlarımızda yaklaşık 45 çeşit balık bulunmaktadır. Mevsim değişikliklerine göre daha da bir çok balık çeşidi artacaktır. mevsimine
Müşterilerimizin istediğine göre alo paket servislerimizde olacaktır. İster tavada, kömürde ızgarada, isterse tavada balık servislerimiz olacaktır. Paket servislerimizi de en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.
Celebiler Mahallesi 119 Cadde No 15  
Sağlık İl Müdürlüğü İlerisi 
Tel: 0532 372 78 37










YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet çallı

20 Ekim 2015 Salı 00:17

tanınmış ama esnaf olamamış bir kişi .. Kendimde dahil olmak üzere ısparta otelinin karşındaki dükkanlarının önünde arac parkı yüzünden bir çok kişiyle tartışan ve esnaflığa yakışmayacak hareketler ve sözler söyleyen bir esnaf adayı .. Esnaf adam park yuzunden yanında bayan olan bir kişiyle tartışmaz .

Aksu

19 Ekim 2015 Pazartesi 19:26

Cok şık bi mekan olmuş hayirlı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR