25 Nisan 2024 Perşembe

Deniz Astsubayı kalbine yenik düştü

İstanbul Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli Kıdemli Başçavuş Ahmet Kutlu akciğer ameliyatı sonrası kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. 46 yaşındaki astsubay askeri törenle Yalvaç’ta toprağa verildi

Isparta

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Sahil Güvenlik Komutanlığında elektrik teknikeri olarak görev yapan kıdemli astsubay başçavuş Ahmet Kutlu (46) geçirdiği akciğer ameliyatı sonrası tedavi gördüğü Çanakkale Askeri Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

                1969 yılında Isparta’nın Yalvaç ilçesinde dünyaya gelen ve burada ilk, orta ve lise tahsilini tamamladıktan sonra Astsubay Hazırlama Okulu’ndan 1987 yılında mezun olarak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı emrinde göreve başlayan Kıdemli Başçavuş Ahmet Kutlu akciğerindeki bir rahatsızlık sonucu 2 yıldır tedavi gördüğü Çanakkale Asker Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrası ani gelişen kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

                Vefat eden astsubay için memleketi Yalvaç’ta askeri tören düzenlendi. İl ve İlçe Jandarma Komutanlığı askeri personeli ile astsubayın görev yaptığı Sahil Güvenlik Komutanlığı askeri personelinde katıldığı cenaze töreninde yakınları ve Yalvaç halkı da yer aldı.

                Devlethan Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kaş Mahalle Mezarlığında defin edilen astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Kutlu evli ve 2 çocuk babasıydı.

Haber Nurettin Arkan 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR