19 Nisan 2024 Cuma

DEMOKRAT PARTİ ISPARTA'DA ADAY ÇIKARACAK

DEMOKRAT PARTİ ISPARTA'DA ADAY ÇIKARACAK

Isparta

Demokrat Parti Isparta teşkilatında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Gökmenoğlu çatlağı yaşanıyor.

Edinilen bilgiye göre DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, teşkilatına Isparta’da Belediye Başkan Adayı çıkarılması talimatı verdi. Talimat üzerine DP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı Cuma akşamı önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda İl yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Adayı Gökmenoğlu’nun desteklenmesi gerektiğini, aday çıkarılmayası görüşünü beyan ettikleri öğrenildi. İl Başkanı Özkan’ın DP’nin kendi adayını çıkarması yönünde görüşü olduğu öğrenildi. DP’de İl Başkanı ile merkez ilçe başkanının tek başına kaldığı diğer tüm yöneticilerin Gökmenoğlu’nun yanında olduklarını belirterek toplantıyı bitirdikleri öğrenildi.

DP İL BAŞKANI ÖZKAN: TOPLANTI OLMADI, SADECE BİR ZİYARETTİ

BİZ ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ

Demokrat Parti İl Başkanı Selçuk Özkan, basında çıkan haberler sonrası açıklama yaptı. Haberde geçtiği gibi aday çıkarma konusunda bir toplantı yapılmadığını belirten Özkan, “bu bir toplantı değil. Sadece ve sadece ziyaretti. Bu ziyarette adaylık konusu konuşulmadı, başka partinin adayının yanında konuşmak da yanlış. Gökmenoğlu bizim partimizin Adayı olacaktı ama gitti İYİ Parti’nin Adayı oldu. Demokrat Parti’nin her yerde olduğu gibi Isparta’da da olacaktır” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

16 Aralık 2018 Pazar 14:41

Sizin genel başkanınız bile Ülkücülerin oyuyla seçildi siz kendinizi ne zannediyorsunuz.Sizi Aylin cesur havalara soktu zaten hadi bi çıkında boyunuzun ölçüsünü görün.

Havacı Demokrat

16 Aralık 2018 Pazar 07:42

Yav toplasanız bir avucsunuz, kusura bakmayın ama burnunuz çok havada

ali

16 Aralık 2018 Pazar 03:22

Aday çıkartirlarsa kesin seçilir. :)) :))

Halk

15 Aralık 2018 Cumartesi 21:37

Siz Ne Diyorsunuz Be Ülke Muratoryom İlan Etme Durumuna Getiril'di Siz Nerem Diyorsunuz. Ülkenin Tabusunu İstiyor'lar Köşeye Sıkıştık. Ali Seçil'se Ne Olacak? Veli Seçil'se Ne Olacak? 31'Mart Yerel Seçim'lerinden Sonra Ulus Olarak Hiç İstennilmeyesi Kötülükler Olcak Hiç Kimse Bunu Düşünmüyor Hiç Kimse Bunu Sölemiyor. 3-5 Oyu Olan Ayak Oyunu Yapma Hesabında. Haydi Millet Siyaset'çileri Bırak 81'Milyon Olarak Ülkeyi Kurtarmaya Bak. Siyaset'çiler çıkarlarında Birleşmeye Bakarlar Seni Beni Düşün

ali

15 Aralık 2018 Cumartesi 19:59

oyunuz, binde kaçtı.

GENC DEMOKRATIM

15 Aralık 2018 Cumartesi 19:27

BUGUNE KADAR HEP ITTIFAK ,BASKA SIYASI PARTIYE DESTEK OLDUK GENEL BASKANIN AKLINA YENIMI GELDI TAVSAN DEREYI ATLADI.BASKANIM GENEL MERKEZ YENI UYANDI AMA BIZIM ATLAR HEP YALAKA OLDU.ARPAYI BIZIM AHIRDA YIYORLAR SAMANI BAŞKA AHIRDA ,BAŞKASININ DEĞİRMENINE SU TAŞIDIKÇA YOK OLURUZ GENEL MERKEZ YENI UYANDI

Eski siyaserçi...

15 Aralık 2018 Cumartesi 18:27

Haden şurdan be.... Kaç oyunuz var da, aday çıkaracaksınız Isparta dan. Başkalarının ekmeğine yağ süresiniz. Allah akıl fikir versin. Böyle giderseniz, en sonunda partiye kilidi vuracaksınız gibi.

DEMOKRAT

15 Aralık 2018 Cumartesi 17:52

KIRAT ŞAHLANSIN ARTIK.... ESKİ BAŞKANIMIZI SAYIN MEHMET AYBATILIYI ADAY OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ, EĞER KABUL ETMEZSE SAYIN AYBATILI, SAYIN ÖMER BİLĞİN BEYDE OLABİLİR

Vatandaş

15 Aralık 2018 Cumartesi 17:35

Evet herkes de bekliyordu aday çıkarsınlar diye.Bu nasıl bir hazımsızlıktır.

Abdi Yıldıran

15 Aralık 2018 Cumartesi 16:24

Selçuk bey aday olursa kesin kazanır. Çünkü adayların tamamı demokrat partili eee demokratların İl başkanı o olduğu içinde Bel. Başkanlığında onun hakkıdır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR