25 Nisan 2024 Perşembe

DEMİREL KARANLIKTA KALDI!

Mehmet Aybatılı'nın belediye başkanlığı döneminde yaptırılarak şehrin kalbi olan Kaymakkkapı Meydanı'na dikilen Merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in heykeli şehrin en önemli simgilerinden birisi.

Isparta

Dışardan gelen misafirlerin önünde fotoğraf çektirdiği ve ilgi ile izlediği Demirel heykelinin gece görünümü hiç de hoş değil.Işıklandırma sistemi çalışmayan heykeli karanlıkta görmek mümkün değil.Yanındaki gül motifleri ışıl ışıl şehre renk katarken Demirel heykelinin bu hali Ispartalıları üzüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

umut

16 Ağustos 2015 Pazar 12:17

kardeşim ne yapacaksınız siz heykelin işiginı öldü gitti adam

yezitler

16 Ağustos 2015 Pazar 11:12

Türk siyaset ve milletine ışık olmuş bir lider. Dünya liderlerine masasında şualık yapmış lider. Karanlıkta kalan sizlersiniz eyy hırsız severler. Yezitin peşinde koşan ezikler. Oturun hiç aydınlanmıyacak olmayan karanlık beyninizi yalakalığınızı düşünüp tasalanın.

mustafa

16 Ağustos 2015 Pazar 10:26

demirel heykelinn ışıkları ****et iyi yanıyor hiç bir sıkıntısı yok dün gece geçtim önünden insanları yanlış bilgilendirmeyin.

Mert Mert

15 Ağustos 2015 Cumartesi 16:21

Tarafsız haber yapın Allah aşkına, Hani gül heykellerinin ışıklı halini göremedik.Keşke büyük bir objektifle S.DEMİREL ve Gül heykeli aynı karede yer alsaydı. O zaman size hak verirdik.

ismini vermek istemeyen

16 Ağustos 2015 Pazar 12:15

size ne ya alt tarafı tastan bir heykel yani put yok ışıklandırma yok görünmedi gerek yok siz önünüze bakın öldü gitti işte...

vatandaş

15 Ağustos 2015 Cumartesi 15:48

Pazar günü saat 17:00'de valilik meydanında yürüyüş olduğu söyleniyor.. Doğru mu? Resmi bir açıklama var mı? Yürüyüş haftaya ertelendi demişlerdi..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR