29 Mart 2024 Cuma

DEMİREL İLE ÖZDEŞLEŞEN FÖTR ŞAPKAYI SERAMİKTEN YAPTILAR

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından, 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile özdeşleşen fötr şapkayı seramik olarak üretti. Şapkalar ise merhum Demirel’in ismi olan üniversiteye ziyarete gelenlere ise hediye edilecek.

Isparta

 

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından, 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile özdeşleşen fötr şapkayı seramik olarak üretti. Şapkalar ise merhum Demirel’in ismi olan üniversiteye ziyarete gelenlere ise hediye edilecek. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıslamkoy

24 Mayıs 2016 Salı 16:49

ömrü boyuca devlete millete hizmet etmis suleyman demırel içın adını verdiğ bu üniversite merhım baba nın yadigarını yaşatması kadar guzel bırşey olabilırmi.elinize salık.

Dr.Halil İbrahim K.

24 Mayıs 2016 Salı 13:42

Sayın hocam/hocalarım ve değerli öğrenciler,Şehrimizin, Türkiye ve dünyaya mal olmuş büyük demokrasi önderi merhum Süleyman Demirel'in anısına sanatınızla göstermiş olduğunuz vefa nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Ayrıca,ulusal ve uluslararası alandaki etkinlikleriniz, başarıyla hazırlanıp ana sanat dalı olmanıza karşın kabul edilen TUBİTAK projeleriniz ve de EXPO daki başarılı çalışmanız ve uygulamanız nedeniyle gurur vesilemizsiniz. Başarılarınızın devamı dileklerimle, Saygı ve sevgiler..

dadaş

23 Mayıs 2016 Pazartesi 23:54

neye yarayacak bu şapkalar, kimin derdine derman olacak. böyle basit şeylerle uğraştığımızdan çağı yakalıyamıyoruz ya

Erzurumlu

24 Mayıs 2016 Salı 13:04

Buralarda, üretmeden üretilene söz söyleyerek çağı yakalayacağını mı sanıyorsun hemşerim? Senin için galiba tek makbul imalat cağ kebabı..))

ömer

23 Mayıs 2016 Pazartesi 23:09

süleyman demirel şapkası dediğimiz bu fötr şapkayı kim yapıyor acaba bilen birisi lütfen yazabilirmi benim bir tane almam gerekli teşekkürler. not:sadece demirel şapkası olması lazım yani piyasada bulunan fötr şapkalardan değil

Baki yeşil

23 Mayıs 2016 Pazartesi 19:12

Seramik bölümünün işi hediyelik eşyamı üretmek sanat adına bitmişliğin hafifliği. Bırakın onu Kütahya endüstriyel seramikçileri yapsın. İnsanlar anlamıyor diye kuruluşundan bu yana seramik bölümü her yeni rektörün gözünü boyamak için bu tür saçmalıkları sanat diye yutturdular. Sanatın s sinden haberi olmayanların sığınağı bu tür yağ avadanlığı yapmaktır. Ulusal ve uluslararası seramik sergisi açında göreyim.

Türkün Gücü

24 Mayıs 2016 Salı 13:20

Sanattan anlamak gibi bir niyetin olsaydı, bu bölümün il dışı üniversitelerde ve sanat etkinliklerinde başarıyla yer aldığını, Expo 2016 gibi bir organizasyonda "Best Practice-Şehirlerin en İyi Uygulamaları" projesi ile kabul gördüğünü bilirdin. Neyse boşver çamur atmak en kolayı sen kolay olana devam et..

schegel

24 Mayıs 2016 Salı 12:54

Bir insan, ya çok yetkin olduğunda insanı kamil sıfatıyla, ya da çok cahil olduğunda hakaret ederek eleştirirmiş. Üretilen bir değere saygın olmadığına göre sen ikinci gruba giriyorsun demek ki..

derya deniz

24 Mayıs 2016 Salı 12:27

İyi de niçin hakaret ediyorsun, sanat adına bitmişliğin hafifliği falan-filan diyorsun... ortaya birşey koyda seni alkışlayalım, seni de görelim...Takip ettiğim kadarıyla sdü seramik bölümü çok cüzzi bütçeyle yılda 30'dan fazla ulusal ve uluslararası sempozyuma, fuara ve yarışmalara katılıyor en sonu da hiçbir üniversitenin veya Isparta'dan hiçbir kurumun yer almadığı EXPO ANTALYA'da Isparta'yı ve Üniversiteyi, yaptıkları olağanüstü projeyle temsil ediyorlar."BAŞARI EN BÜYÜK İNTİKAMDIR" O kadar.

Cuma

24 Mayıs 2016 Salı 11:48

Sanatın S sinden haberi olan arkadaş sanat adına ne yaptığını merak ediyorum.Seramik Bölümü tarafından yazılmış olan Uluslararası Projeleri ve yayınları takip ederseniz yapılan çalışmaların ne olduğunu anlaya bilirsiniz.Ayrıca bildiğim kadarı ile çalışmalar merkez bünyesinde üretiliyor.Bence bir kez daha düşünüp yaptığınız acımasızca yorumu değerlendirmelisiniz

?

24 Mayıs 2016 Salı 11:32

Seramik Bölümünün neler yaptığı hakkında hiç bir bilgisi olmayan fakat karalamak için kendine iftira atmayı iş edinen ve bundan beslenen şahsiyetler tüm bu anlamsız aslı olmayan yorumları yapmadan önce bölümün Uluslararası platformda yapmış olduğu çalışmaları projeleri görmüş olsalardı yaptıkları bu asılsız yorum ve iftiraların ne kadar anlamsız ve gereksiz olduğunu fark edebilirlerdi.Sanatın ne olduğu hakkında bilgisi olmayan insanların bu sığ düşüncelerle nereye ???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR