29 Mart 2024 Cuma

DEMİREL AİLESİNDEN VALİ ÖZKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Geçtiğimiz hafta on binlerce vatandaşın katılımıyla yapılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in cenaze törenin ardından, İşadamı Şevket Demirel Isparta Valisi Vahdettin Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Isparta

Samimibir ortamda geçen ziyarette İşadamı Şevket Demirel, “Ölüm her yerde ölüm, mezar her yerde mezardır. Fakat Demirel’in kendimahallinde yattığı takdirde daha çok mutlu olacağını tahmin ettim. Nitekim  defin günü bu mutluluğunu söylercesine, gerek hava şartları, gerek tabiat müsaitti. Kuru ovalar taşlar yeşildi. 2 gün törenler yapılarak Isparta’da bu defni yaptık. Bu definde hizmetleri geçen Vali Vahdettin Özkan ve ekibine, Isparta halkına derinden şükretmek, bir vazifeli, bir görevli olarak bir mecburiyet hissi olarak yola çıktım. Valimiz Isparta’mı za güzel şeyler yapıyor Mühim olan Isparta sevgisidir. Bu sevgidir bizi buraya koşturan getiren, yücelten. Onun için bu kısa ziyaretimizde tekrar tekrar teşekkür ederiz ”dedi.  


         Isparta Valisi Vahdettin Özkan ise, Demirel ailesine tekrar taziyelerini ileterek, “Isparta’mızın yetiştirmiş olduğu büyük devlet vesiyaset adamı 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in son yolculuğuna uğurlanması bizim vazifemizdi, on binlerce vatandaşımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen törenlerde herhangi bir aksaklığın yaşanmamış olması bizler açısından da sevindirici bir durum olmuştur. Bu vesileyle tekrar  9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’e Allah’tan Rahmet dilerken, başta siz olmak üzere Demirel ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR