25 Nisan 2024 Perşembe

DEMİREL'E SON GÖREV!

9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kardeşi İşadamı Şevket Demirel’in cenazesi bugün memleketi Isparta’nın Atabey İlçesine bağlı İslamköy’de toprağa verildi. Demirel’in tabutu ve defnedildiği mezar gül yağmuruna tutuldu. Cenaze törenine siyaset ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı

Isparta

İstanbul’da yaşlılığa bağlı hastalıklardan ötürü geçtiğimizgün yaşama veda eden 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kardeşi İşadamıŞevket Demirel bugün memleketi İslamköy’de Şehriban Hatun Camiinde kılınan öğlenamazına müteakip toprağa verildi. Tabutunun üzeri tamamen Isparta gülleriyledonatılan Şevket Demirel’in defnedildiği mezarda aynı şekilde güllerlesüslendi. Görevliler sık sık gülsuyu serptiler.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Şevket Demirel’in İslamköy’deki cenaze törenine eskiBaşbakan Mesut Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, DPGenel Başkanı Gültekin Uysal, eski bakanlar, milletvekilleri, valiler, belediyebaşkanları ve çok sayıda seveni katıldı. Ünlü işadamı Rahmi Koç ile TürkiyeFutbol Federasyonu Başkan Vekili Nihat Özdemir’de cenazeye katılanlararasındaydı.

GÜLLER ARASINDA UĞURLANDI

İşadamı Şevket Demirel’in cenaze namazı sonrası güllerledonatılan tabutu cenaze aracına taşındı. Taşıma sırasında gülsuyu serpildi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’da mezarlığa kadar yürüyüpdefin işlemine katıldı. Defin sırasında basın mensuplarının görüntü almasınıengellemek için yeşil bir örtü mezar üzerine kapatıldı. Daha sonra ŞevketDemirel’in cansız bedeni mezara bırakıldı ve dualar eşliğinde toprak atılmayabaşlandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR