24 Nisan 2024 Çarşamba

DEHŞET VERİCİ GÖRÜNTÜLER!

Isparta İlinde nesli tehlike altında bulunan yaban keçisini avlayan 2 avcı, Av koruma ekiplerinin kullandığı son teknoloji uydu destekli kamera izleme sistemiyle yakalandılar.

Isparta

KANAL 32'nin haberi İŞTE O GÖRÜNTÜLER

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

egirdir

22 Şubat 2016 Pazartesi 20:59

yazık olmuş hayvanı vurmadan yakalayacak sın marifet ora da sayın orman müdürü

Fotokapan

22 Şubat 2016 Pazartesi 17:42

Orman kanununa göre ormanlara izinsiz girmek yasaktır. Yerleştirilen fotokapanlar ormanlık arazilere yaban hayatını izlemek amacıyla yerleştirilmektedir. Ve bu şekilde av yapan kişiler yada av yapmaya çalışanlar tespit edildiğinde yasal işlem yapılmaktadır,

MAHMUT AKSU

22 Şubat 2016 Pazartesi 10:32

Ülkemin bir tarafında vatan toprağı için kamu malları için canlarını hiç düşünmeden veren şehitlerimiz var iken, ısparta daki ilgili kurumların vatan topraklarını, kamu mallarını, adeta birbirleriyle yarışırcasına, taklalar atarak birilerine kanunsuz ve hukuksuz bir şekilde peşkeş çekmelerini anlayamıyorum. vali hazretleri şehitlerimizin hatırına değerli basını da yanına alarak çandır bölgesine bir git tüm pislikleri, reizllikleri kanunsuzlukları, hukuksuzlukları iliklerine kadar bir hisset.

mahmut aksu

22 Şubat 2016 Pazartesi 08:58

Kesinlikle bir katliam. ama orman müdürü bir şeyi yalan veya yanlış söylüyor. bu hayvan nesli tükenen değil diyor bol miktarda doğada bulunuyor diyor. ve bu değerli hayvanı vuranları naralar atarak yakalarken, kendisi bu hayvanların yaşam alanlarını, doğasını, dağlarını bölgede tek bir yerde bulunan çandır bölgesini korkusuzca, göğsünü gere gere mermer ocaklarına peşkeş çekiyor. bu hayvanlarla ilgili elindeki raporları saklayarak böl****i katlediyor. yazık o koltuk sizi Rabbimin huzurunda soraca

recep

22 Şubat 2016 Pazartesi 01:32

Kaçak av yapmak kanunlara aykırıdır. Ancak doğaya **** kamera yerleştirerek insanların bilgisi olmadan görüntü almak da aynı şekilde kanunlara aykırıdır. Sayın savcılara duyurulur.

KENAN YILDIRIM

23 Şubat 2016 Salı 01:35

Kaçak av yapmak kanunlara aykırıdır haklısın.İzinsiz görüntü almak yasak mı ne yasağı ya yada yasak olsa kaç yazar paşam bir kişi av yapacak milyarlarca insanın hakkına girecek kanun diceksin he geçeceksin o işi.20.000 az bile yazmışlar elindeki tüfeği satsın öyle yesin etini. ormanlarda ki 1 ağaçtada 1 hayvandada doğmamış çocuğun hakkı var o yüzden yasak masak **** okuma hukuk mus.

Ozan

21 Şubat 2016 Pazar 16:48

Allah belanızı versın!!! O zavallı hayvanlar gıbı ölün! Avcılık tamamen yasaklanmalı!

onur

22 Şubat 2016 Pazartesi 15:56

Ozan bey siz et yiyor musunuz?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR