29 Mart 2024 Cuma

DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU

ISPARTA'DA bazı haber sitelerinde SDÜ'deki taşeron işçilerin çıkarıldığı haberlerine SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı'dan açıklama geldi.

Isparta

Dedikodulara son veren açıklamayı yapan Rektör Çarıkçı; 100kişinin işten çıkarıldığı haberi yalandır. Basında çıkan haberler tamamengerçeği yansıtmamaktadır.

İşte işine son verilenler ve nedenleri:

- Emekli olduğu halde çalışmaya devam eden 21 işçi

- Bilgi-İşlem Merkezi'nde yazılım ve projelerdeçalıştırılmak üzere alınan ve asgari ücretten yüksek maaş alan 15 kişi. Bukişilerin alınış amacına yönelik olarak çalışmadıkları, proje ve yazılımkonusunda yetersiz kaldıkları ve SDÜ'nün bu hizmet için dışardan hizmet satınalmak zorunda kaldığı bildirildi.

- Kurum içinde iş ve kadro değişikliği nedeniyle 7 kişi

- Verimsiz olduğu tespit edilen 9 işçi.

SDÜ yönetiminin şu an da resmi olarak Bilgi-İşlem'de çalışan15 kişinin işine son verdiği, diğerleriyle ilgili de iş kanunu kapsamındabildirim yapıldığı belirtildi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yazıklar olsun

03 Aralık 2015 Perşembe 17:07

Ne vicdan ne merhamet keşke sizden de büyük bir Allah olduğunu unutmasaydınız çıkarırken birazcık çıkardığınız insanların durumlarını araştıraaydınızda vicdanlı çıkış yapsaydınız size de kalmaz bu makam

nasıl insan

03 Aralık 2015 Perşembe 10:37

sen çalışma, işine önem verme, işten çıkarılınca da vicdan de

bilip bilmeden konusma

03 Aralık 2015 Perşembe 12:22

Orada çalışan kişilerin nasıl çalıştığı hakkında bilgin olmadan boş boş konuşma. İnsanın ekmeği ile oynamak o kadar kolay değil.

paralel

03 Aralık 2015 Perşembe 10:15

sdü de işten çıkartılması gereken okadar memur varki özelliklede tıp fakültesi hastanesinde yalan yanlış şartlar ve belgelerle çok sayıda memur cemaat k****ıyla kadroya geçirildi.kadroya geçmeleri için istenen belgeler detaylı incelendiğinde herşey ortaya çıkacaktır. ama hala paralelci memurlar tesbir edilip işten çıkartılmadı sdü tıp fakültesine bir kayyum ve denetmen şart.herkes hala kendi gemisini yüzdürmeye devam ediyor

Hukuk

02 Aralık 2015 Çarşamba 21:20

İş Kanunu filan **** vicdan Nerede vicdan.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR