12 Mayıs 2024 Pazar

Memur-Sen'den Başkan Parlak'a ziyaret

Memur-Sen'den Başkan Parlak'a ziyaret

Isparta

Isparta Memur-Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri Keçiborlu belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Keçiborlu’da bir kez daha Belediye Başkanlığı’na seçilen Yusuf Murat Parlak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı Selami Kılınç ve üyeler ile birlikte Keçiborlu Şube Başkanı Aykan Doğan, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili yapılan açıklamada ise; “Isparta Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir Sen Başkanı Selami Kılınç, Keçiborlu Başkanımız Ayhan Doğan ve yönetimimizle birlikte Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için teşekkür eder, başkanımıza yeni döneminde başarılar dileriz” denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dayanışma

30 Nisan 2024 Salı 11:41

bu sendikada ne hikmetse hep AKP belediye başkanlarını ziyaret ediyor dayanışma yapıyor anlayacağın bir de Gelendost belediyesine uğrayın bakalım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR