20 Nisan 2024 Cumartesi

DAVRAZSPORLU YÖNETİCİ KAZA GEÇİRDİ

DAVRAZSPORLU YÖNETİCİ KAZA GEÇİRDİ

Isparta

Denizli Serinhisar deplasmanından dönen Isparta Davrazsporlu yöneticiler Ziya Eroğlu, Ferhat Koçer ve Ali Kartalın buludugu araç zincirleme trafik kazasına karıştı.

Kazadan yara almadan kurtulan yöneticilerin aracında maddi hasar olduğu öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTA SPOR

22 Ekim 2018 Pazartesi 16:46

SABIR SABIR BİR YERE KADAR DEĞERLİ ISPARTALILAR BİR ÇOK BAL LİGİNDEKİ TAKIMIN DOĞRU DÜZGÜN STADI BİLE KOCA ISPARTA İLİ BUNU HAK ETMİYOR RUHLA CANLA BAŞLA OYNAYAN TAKIM İSTİYORUZ YÖNETİM İSTİYORUZ ONCA YATIRIM ONCA EMEK BU SENEDE BOŞA GİTTİ. BU SENE KİMSE BİŞEY BEKLEMESİN...

Tural

22 Ekim 2018 Pazartesi 10:35

Öncelikle geçmiş olsun bu işler fedakarlık isteyen işler, profesyonel futbol Hakemliği yapmış biri olarak takımımızın düzeleceğine inanıyorum biraz daha sabırlı olmak gerektiğini düşünüyorum.

serkan

22 Ekim 2018 Pazartesi 08:11

Ferhat Koçer kardeşim; işinde,eşinden,çocuklarından fedakarlık ederek hem maddi hem manevi takımın peşinde koşmaya devam ediyor.Bu kadar emeğinin karşılığı bu olmamalı,Allah yolunu açık etsin.Umarım emeklerinin karşılığını vefasızlık olarak almazsın. Biliyosun hiçbir karşılıksız iyilik,karşılığında (kötülük) olarak karşılıksız kalmaz.

Ali

22 Ekim 2018 Pazartesi 00:53

Geçmiş olsun.Futbolcular yediğiniz önünüzde yemediğiniz ardında biraz ruh olur insan da.5 hafta da liderin 10 puan gerisinde olmak nedemek.Kendinize gelin burası Isparta gitmek istiyorsanızda devre arasında 1 dakka bile durmayın.Yönetimin verdiği emekleri yazık etmeyin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR