20 Nisan 2024 Cumartesi

DAVRAZ ZİRVE KAMPINDA GENÇLER ZİRVE’DE

15-21 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA İLİMİZDEN KATILMAK İSTEYENLER GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURABİLİRLER.

Isparta

Isparta Davraz Zirve Kampı 09 Ağustos 2014 tarihinde yapılanresmi açılış ile başladı. Trabzon, Samsun ve Malatya illerinde gelen toplam 131kampçı ile başlayan Isparta Davraz Zirve Kampı misafirlerine ilkleri yaşatacak.

Isparta’da 15 kişilik öğrencinin katılacağı ve ilk defagerçekleştirilecek olan Davraz Zirve Kampında paintball,halkoyunları, okçuluk,futbol, voleybol, masa tenisi, müzik, el sanatları, tiyatro gibi kamp içi etkinliklerdüzenlenmektedir. Gençler bu etkinlikler oldukça hoş vakit geçirirken kişiselgelişimlerine de katkı sağlamaktadır.

Kampçılara gelenek ve göreneklerimizden olan sokak oyunlarıoynatılırken halat çekme, topa çevirme, mangala gibi kültürümüzün bir parçasıolan oyunlarda öğretilmektedir. Antalya ve Isparta illerine düzenlenengezilerle görmedikleri yerleri gören gençler Düden Şelalesinin güzelliğinehayran kalırken Eğidir Gölünde gönüllerince eğlendiler. Suyun tadını çıkarangençler kampın dolu dolu geçtiğini ifade ettiler. Akşam eğlencelerindeyeteneklerini sergileyen  kampçılar,tiyatro, müzik, halk oyunları branşlarında canlı performanslar sergileyerekkampı renklendirmekteler. Isparta Davraz Zirve Kampı 2000 metre yapılan DavrazKayak Merkezi eteklerinde Eğirdir Gölü manzaralı eşsiz kamplar arasında yerinealırken Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve gelecek misafirlerimizisabırsızlıkla bekliyoruz.

DAVRAZ ZİRVE KAMPINDA GENÇLER ZİRVE’DE

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğükoordinesinde Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindefaaliyet gösteren Davraz Zirve Kampında 130 kampçı Davraz’da telesiyej ile 2000metreye çıktı. Zirvenin keyfini çıkaran kampçılar oldukça eğlenceli anlaryaşarken bu anılarını ölümsüzleştirdiler. Zirvede oldukça güzel bir havadagerçekleştirilen etkinlikte kampçılar Eğirdir Gölü manzaralı birçok fotoğrafçekerek hayatları boyunca unutamayacakları bir an yaşadılar.

Bu anı yaşamak ve eşsiz fırsatı yakalamak için tüm gençleriDavraz Zirve Kampına bekliyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR