28 Mart 2024 Perşembe

DAVRAZ SPOR TARAFTARLARI VALİ GÜNAYDIN İLE BİR ARAYA GELDİ

DAVRAZ SPOR TARAFTARLARI VALİ GÜNAYDIN İLE BİR ARAYA GELDİ

Spor

Isparta Davraz Spor’un taraftar topluğu 32 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri Vali Şehmus Günaydın ile bir araya geldi. Dernek üyeleri görüşmede Vali Günaydın’a forma ve atkı hediye etti.

BİR TAKIMIN TARAFTAR GÜCÜ YOKSA BAŞARILI OLMASI MÜMKÜN DEĞİL

Görüşmede konuşan Vali Günaydın“Her şeyden önce sizlere teşekkür ediyorum. Çok iyi bir taraftar grubunuz var.Süper Lig maçlarındaki bazı maçlardaki taraftar sayısını bile geride bırakıyorsunuz. Yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Bu ilimiz açısından son derece önemli. Bir takımın taraftar gücü yoksa başarılı olması mümkün değil. Hedefe ulaşmamız için önemli bir avantaj sağlıyorsunuz.” dedi.

KÖTÜ TEZAHÜRATA ASLA İZİN VERMEYİN

Vali Günaydın konuşmasında ayrıca “Geçtiğimiz günlerde bir hanımefendi beni durdurarak, Sayın Valim 18 yaşındaki oğlumun ısrarıyla ilk kez maça gittim. Fakat maçta bir takım kötü tezahüratlar olunca stadı terk etmek zorunda kaldım dedi. İlimiz ülkemizin yaşanabilir şehir sıralamasında hep ön sıralarda. Bunu tüm olaylarda ortaya koymamamız lazım. Yani burası Isparta burada kötü tezahürat yok olayını gerçekleştirmemiz lazım. Bu konuda da sizlere büyük görevler düşüyor. Biz yaptığımız çağrılarda Ispartalı hemşehrilerimizin ailesiyle maçlara gelerek hoşça vakit geçirebilirler diyoruz. Bu ilimizin sosyal ve kültürel faaliyet çeşitliliği açısından son derece önemli. Bu konuda sizlerin de çözüm önerilerini alacağım. Sporu gelecek nesillere sevdirmek için ailelerimizi bu işten uzaklaştıracak her türlü faaliyetten uzak durmamız gerekiyor.” dedi.

KURUMLARA DESTEK VERMELERİ İÇİN TALİMAT VERİLDİ

 “Bunun yanında deplasmanlara giderek destek vermenizden ötürü de teşekkür ediyorum. Bu desteğiniz futbolcularımıza ve yöneticilerimize güç veriyor. İmkanlar ölçüsünde tüm kurumlarında bu konuda destek vermeleri için talimat verdim. Bu konudaki çalışmaları bizzat ben takip edeceğim. Seyircimiz bizim için önemli bir faktördür. Sporu bir bütün olarak değerlendireceğiz, hem ilimizin ekonomisine katkı sağlayacak hem gençlerimizin ve ailelerinin sosyal faaliyet alanı olacak, bu konuda arkadaşlarımızla gerekli çalışmaları yapıyoruz.”

TÜM BRANŞLARA DESTEK OLALIM

“Isparta’mızı sadece futbol alanında değil, bütün spor branşlarında destekleyelim, Bayan futbol takımımız 3. Ligde mücadele edecek sizlerden bayan sporcularımıza da destek olmanızı istiyorum. Bunun yanında voleybol, basketbol bireysel branşlarda olsun sizlerle birlikte sporcularımızın ve takımlarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirirsek başarı kendiliğinden gelecektir.” dedi.

BİZ DOĞRULARI YAPTIĞIMIZ ZAMAN BAŞARI MUHAKKAK GELECEKTİR

Vali Günaydın konuşmasının sonunda ise “Bu heyecana bu maceraya başlarken amacımız ilimizin futbolda profesyonel bir takımın olmasıydı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız ve Milletvekilimiz,Komisyon Başkanımız Süreyya Sadi Bilgiç’in öncülüğünde başlayan yıllardır yaşanmayan bu heyecanın yeniden yaşanması için “Bir Kıvılcımda Sen Çak”kampanyasına şehir olarak destek vermek zorundayız. Takımımız namağlup olarak yoluna devam ediyor. Her maçımıza aynı ciddiyetle hazırlanıp her geçen gün desteğimizi artırarak devam ettirmeliyiz. Futbolun doğasında olan aksilikler moralimizi bozmamalı. Biz doğruları yaptığımız zaman başarı muhakkak gelecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR