25 Nisan 2024 Perşembe

DAVRAZ KAYAK MERKEZİ'NDE MOTOSNOW YARIŞLARI

DAVRAZ KAYAK MERKEZİ'NDE MOTOSNOW YARIŞLARI

Isparta

ISPARTA Davraz Kayak Merkezi'nde Gençlik Hizmetleri ve Sporİl Müdürlüğü ve Isparta Motosiklet Sporları Kulübü (ISMOK) Başkanlığıtarafından düzenlenen motosnow yarışmaları nefesleri kesti. 1400 metre pistte 2tur halinde yarışan motosiklet sporcularından dereceye girenlere ödül törenidüzenlendi.  

Geçen sene ilk kez düzenlenen ve Davraz Kayak Merkezi'ndeyapılan 'motosnow' yarışmalarının 2'nci düzenlendi. Kar üzerinde motosikletyarışları'na birçok motosikletçi katıldı. Yarışları, Isparta Vali YardımcısıTahir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, IspartaMotosiklet Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Öz ve çok sayıda kişi izledi.

Davraz Kayak Merkezi'nde oluşturulan yapay pisttegerçekleştirilen yarış öncesi sporcular antrenman turları attı. Sporcularınhazırlıklarını tamamlamasının ardından yarışlar başladı. Sporcular, 4'erkişilik gruplar halinde yarıştı. Yapay pistte karın yumuşak olmasından dolayızor anlar yaşayan yarışmacılar, zaman zaman düşerek kaza yaptı. Yarışlarda; Aliİhsan Özbek birinci, Eray Tokgöz ikinci, Yunusu Efe Öztürk ise üçüncü oldu.Yarışmaların ardından bir çok motosikletçi gösteri şovu da yaparken dereceyegirenler için ödül töreni düzenlendi.

BU YIL 2'NCİSİNİ DÜZENLEDİK

Yarış hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlMüdürü Murat Gevrek, Motosnow yarışlarının ilk organizasyonunu geçen senedüzenlediklerini belirterek, Türkiye'de Davraz Kayak Merkezi'nde düzenlenmesitanıtım için çok büyük bir avantajdır. Türkiye Motosiklet Federasyonu'nunfaaliyet raporunda yer alan yarışmalara uzun süre hazırlandık. Önümüzdekiyıllarda daha iyi olacaktır. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR