20 Nisan 2024 Cumartesi

DAVRAZ İÇİN BÜYÜK TANITIM!

ISPARTA'nın tanınmış reklamcılarından Hilmi Ergül dereboğazı yolunda bulunan Kazak -1 Tüneli için güzel bir fikir ortaya sundu. Davraz Kayak Merkezi'nin tanıtımı için tünel girişine devasa bir bilboard yapılması fikrini ortaya attı.

Isparta

Ece Reklam Sahibi Hilmi Ergül, Davraz Kayak Merkezi'nin tanıtımı için müthiş bir proje ortaya çıkardı. Projenin fotoğrafını hazırlayan ve çok sayıda kişi tarafından sosyal paylaşım sitelerinden paylaşılan bu fotoğrafta Kazak -1 tünelinin girişine devasa bir bilboard bulunuyor. Davraz Kayak Merkezi'nin tanıtımı açısından oldukça güzel bir çalışma için siz değerli okuyucularımızdan da fikir bekliyoruz.  



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fikri

09 Şubat 2016 Salı 13:48

bence tanınmış ünlü isimleri ücretsiz olarak hafta sonu magazin basınıyla birlikte davet edilsin o zaman değil akdeniz bölgesi bütün türkiye duyar. sonuçta ve malesef magazin ülkemizin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Hatta 1 bölümlük en çok izlenen bir dizinin çekimi bile olabilir.

M.K

09 Şubat 2016 Salı 00:47

BENCE SÜPER BİR PROJE REKLAMSIZ HİÇ BİR ŞEY OLMAZ

Ispartalı

08 Şubat 2016 Pazartesi 19:35

Ne gerek var böyle boş bşeye. Ispartanın grişinde çıkışında her yerınde levhalAr var ztn davraz kayak merkezine gider diye. Eliboş reklamcılar kendine iş aramAsın. Gerek yok böyle bişeye. Yaratıcı fikirler bulunmalı hayata geçirebilmek için. Ha bide adama sorarlar eğitimin ne diye reklamcı arkadaş

MÜCAHİT

08 Şubat 2016 Pazartesi 12:22

SÜPER OLUR BENCE ... REKLAM ÖNEMLİ... GÜZEL ISPARTAMIZA YAKIŞIR...

çabanisalı kayakcı

08 Şubat 2016 Pazartesi 09:54

Önemli olan dacraz kayak merkezini cazibe haline getireceksin. yukarıya 1 adet teleferik var cumartesi pazar vardığınızda saatlerce bekle bunun üzerine 10 tele ver bir kere bile çıkama. kayakcı isen yandın hiç kaymasanda olur. bu hali ile bir giden bir daha gitmiyor. önemli olan biraz ucuzlatmak kayak yapacaklara değişik altarnetiflerle ilk teleferiğin bittiği yere kadar farklı yallardan cıkmalarını sağlamak. yeni teleferik yapmak veya telesiyeç yapmakla olacaktır. bundan sonra reklam et.

yerlisi

08 Şubat 2016 Pazartesi 01:18

tanıtım çok önemli binlerce arac otobüs geciyor kesinlikle yararı olur.do****a sıfır zarar birkere. Milyonlarca agac kesenlere ses cıkmaz on metre calı kesince doga olur. Bence harika

Ali Bilir

07 Şubat 2016 Pazar 22:28

Ece hilmiyi kutluyorum adam Ispartanin önde gelen reklamcı sıdır adam proje sunmuş neden olmasın

Sezon kisa

07 Şubat 2016 Pazar 16:36

Reklam ise 12 ayborada duracak. Pek makul değil. Ayrıca kayak işi para işi. O yoldan geçen araçların istatistiğine bakmak lazım. Nakliyeci ve ispartalilarinnyogun kullandığı bir yol genelde.

Hedef kitle

07 Şubat 2016 Pazar 16:34

Hedef kitleyi benden daha iyi bilir Hilmi bey elbette. Ama olmamış. Hele dereboğazı yolu gibi bitmek bilmeyen bir yol tercih edilmezken. Bence hükümet meydanındaki led ekrannoraya gitse bak o zaman olur belki. Yoksa boyama işlerle bu iş olmaz. Hükümet o**** zaten öyle bir reklam için hedef kitle nedeniyle pek uygun değil

Ozzy

07 Şubat 2016 Pazar 16:09

Zaten yollar kaldırımlar sokak araları ve apartmanların duvarı bile reklam panolarıyla dolu oldugu için ve bu iğrenç goruntuden zaten bıktığımız için bnce çok saçma olur! Lakin burası turkıye oldugu için ve bırılerının paraya taptığı aşikar olduğu için yakında yapılmış haliyle goruruz! İşimiz gucumuz reklam, gorsellik ama ne kalite var ne de standart bır hızmet! Bravo!

GÜLKENTLİ

07 Şubat 2016 Pazar 15:30

bence çok başarılı bir açık hava rklamcılığı örneği olmuş uygulanmalı

HAKAN ARIKAN

07 Şubat 2016 Pazar 15:24

Bence gelmiş geçmiş en müthiş tanıtım projesi işallah uygulanır...

vatandas

07 Şubat 2016 Pazar 15:12

Orada mevcut bulunan doğa bozulur...geçerken çocuklarımız temiz dağ orman havası mevcut...Buna hiç gerek yok Davraz genel olarak tanınan bir yer bence onun yerine oradaki kalite ve güveni artırmak gerekir...dağa taşa bilbord yaparak değil. .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR