25 Nisan 2024 Perşembe

DAVRAZ'A KAPALI SPOR SALONU İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

DAVRAZ'A KAPALI SPOR SALONU İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Isparta

Türkiye'nin en önemli kayak merkezleri arasında gösterilen Davraz Kayak Merkezi'nde önemli bir yatırım hayata geçiriliyor.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in girişimleriyle Davraz Kayak Merkezi'ne kapalı spor salonu yapılacak. Yatırımlar için Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç, Spor Toto genel müdürü Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ederek protokol imzalamıştı.

MÜJDEYİ VALİ GÜNAYDIN VERDİ

Vali Günaydın, Davraz Kayak Merkezi artık sadece kayak merkezi değil, spor için de önemli bir merkez haline gelecek dedi.  

Davraz Kayak Merkezi'ne Kapalı Spor Salonu için ihale tarihi belli oldu. 15 Mayıs'ta kapalı spor salonu için ihale yapılacak. Ve ihale sonrası spor salonu yapımına başlanılacak. Kış turizmin yanında artık spor turizmin de Davraz söz sahibi olacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdulhamid

15 Nisan 2018 Pazar 00:35

Spor Salonu ihtiyaç ve güzel olur. Davraz ayrıca yüksel rakımlı spor merkezi olmalı. Ayrıca tüm kayak pistlerinin tescilinin yapılması lazım. Cami, kafeteryalar yapılmalıdır. Otellerin üst kısmına yapılan teknik altyapı galerileri proje hataları yüzünden lüzumsuz çok yüksek para harcanarak yapılmıştı. Spor Salonu projelerini iyi hazırlayıp inceleyin.

Snowboardcı

13 Nisan 2018 Cuma 23:57

Sayın büyüklerimiz davrazımızda şimdilik en büyük sıkıntı yeterince kafe kayak kiralama gibi işletme eksikliği ve tuvalet eksikliği var. Bu gibi yerlerinde açılması kayak merkezine çok faydalı olacak. Saygılarımla kandiliniz mübarek olsun

Bülent

13 Nisan 2018 Cuma 22:41

Benzine yine zam yaptınız durmak yok yola devam

kaan

13 Nisan 2018 Cuma 19:36

bırak kayak merkezini ekmege yatırım yap sayın valim nasıl onay verdin bu zam a

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR