19 Nisan 2024 Cuma

Davraz'a Büyük Yatırım

Davraz'a Büyük Yatırım

Isparta

2000 yılında yapılan 1.telesiyejin yetersiz gelmesi ve kayakçı ile günübirlik ziyaretçiyi ayırmak için yapımı planlanan saatte 1500 kişi kapasiteli telesiyej için Kamu İhale Kurumu'na başvuruldu. 50 milyonluk yatırım ihaleye çıkıyor. Türkiye'de 15 Temmuz akşamında yaşanan kanlı darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olağanüstü hal kamu yatırımlarını etkilemedi.

 

Isparta'da bir taraftan FETÖ ile etkin bir mücadele sürdürülürken diğer taraftan da kamuda önceden planlanan yatırımların süreci devam ettiriliyor. Son yıllarda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'in Ankara'dan sağladığı kaynaklarla büyük yatırımlara imza atılan İl Özel İdaresi'nde eğitim ve turizm alanında önemli projeler hayata geçiriliyor.

 

DAVRAZ'A BÜYÜK YATIRIM

 

İl Özel İdaresi'nin 2016 yılı için en büyük yatırımı ise Davraz Kayak Merkezi'ne. 2000 yılında yapılan 1.telesiyejin yeterli gelmemesi,günübirlik ziyaretçi ile kayakçıyı birbirinden ayırmak için planlanan 5.telesiyej için ihale hazırlıklarına başlandı. İl Özel İdaresi, KİK'e başvurdu. İhalenin önümüzdeki aylarda yapılması bekleniyor. 50 milyon TL'lik yatırım ile Davraz'a kazandırılacak 5.telesiyej saatte 1500 kişi taşıma kapasiteli olacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yok

05 Ağustos 2016 Cuma 16:25

Guvenlık yok, çalışanlar işle ılgılı egıtımdız, bılgısız ve amatör, kar yok, agaclandırma yok, hangı kayak merkezı bu kadar kuru?? Otelller pahalı ve hızmet kalıtesı berbat! Tekesıyej on tane yapılsa nolur??

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR