25 Nisan 2024 Perşembe

Dava açılmasını istediler

Ali Bolat ve AK Partili meclis üyeleri, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Isparta

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve beraberindeki meclis üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16 Ocak’taki 35.olağan genel kurultayında,  19 Ocak’taki grup toplantısında ve sosyal medya aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiğini gerekçe göstererek kamu davası açılması talebiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundular.


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

rüzgar

10 Şubat 2016 Çarşamba 20:15

bir değişirse nolacak haliniz acaba yiğitler... Türkiye burası 10 senede bambaşka şeyler oluverir.

Yalvaçlı

10 Şubat 2016 Çarşamba 10:13

İl genel meclisinin görevi hukuk işlerini takip değil.Onu bu işlerle ilgili birimler yapar.İş ve istihdam üretmesi gerekenler ellerinden bir şey gelmeyince sırf fotoğraf verebilmek için böyle şeylerle gündem olmaya çalışıyorlar.Yalvaçta OSB MOBESE Ceza Evi İmam hatip binaları gibi bir çok sorun varken vekillerin yanında gıkı çıkmayan meclis üyelerini her kes biliyor.Yalvaçın basit şovlara karnı tok.Baş komutana hakaretin hesabını sayın savcılarımız sorar.Siz lütfen işinizi yapın.

hhhh

10 Şubat 2016 Çarşamba 10:12

Hakkında davaları açanlar açtı zaten.Bunuda herkes şova dönüştürüyor gibi geldi bana.

MAHMUT AKSU

10 Şubat 2016 Çarşamba 10:01

Yeter Sayın Cumhurbaşkanımızın sırtında gezindiğiniz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm birikimlerini hoyratça yediniz bitirdiniz. kendinizden hiç bir şey katmadınız. ısparta ya ne verdiniz? Tüm Ak partili kardeşlerime sesleniyorum sütçüler ilçesi çandır köyündeki tamamen kanunsuz hukuksuz doğa katliamlarını, peşkeşleri mahkemeye suç duyusunda bulunacak bir ali bolat aranıyor. tabi burada menfaat yok, burada reklam yok, burada onur, haysiyetli bir şekilde yardım bekleyen dağlar var. ali bey

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR