19 Nisan 2024 Cuma

DARIDERESİ GÖLETİNDE 1 ÇOCUK BOĞULARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

DARIDERESİ GÖLETİNDE 1 ÇOCUK BOĞULARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

Isparta

ISPARTA'da Darıderesi Göleti'ne ait dolu savaktaki tahliyehavuzuna düşen 12 yaşındaki Yunus Emre Doğan kaybolurken, 10 yaşındaki FurkanSume işçiler tarafından kurtarıldı. Suda kaybolan çocuğun bulunması içinçalışmalar sürüyor.

Olay, saat 11.30 sıralarında kent merkezine 6 kilometreuzaklıktaki Darıderesi Göleti yakınlarında meydana geldi. Darıderesi Köyü'ndeoturan Yunus Emre Doğan, 11 yaşındaki Arif Karakoç ve Furkan Sume, balık tutmakiçin göletin yakınında bulunan ve fazla suyun tahliyesi için oluşturulan dolusavak havuzuna gitti. Burada balık tutmaya çalışan çocuklardan Furkan Sume veYunus Emre Doğan yaklaşık 6 metre derinliğindeki suya düştü. Arkadaşlarınındüşmesi üzerine Arif Karakoç bağırarak çevreden yardım istedi. Yakındakişantiyede çalışan işçiler Arif Karakoç'un bağrışlarını duyarak olay yerinegeldi. İşçilerin suda çırpınırken gördüğü Furkan Sume kurtarılırken, Yunus EmreDoğan gözden kayboldu.

İşçilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirmesiüzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlkmüdahalesi yapılan Furkan Sume, ambulansla götürüldüğü Isparta ŞehirHastanesi'nde tedaviye alındı. Arif Karakoç da önlem amaçlı aynı hastaneyegötürüldü.

Suda kaybolan Yunus Emre Doğan'ın bulunması için Antalya'dandalgıç ekipleri beklenirken, havuzdaki suyun tahliyesi için IspartaBelediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye ekipleri sumotoruyla havuzdaki suyu tahliyeye başladı. Olayı haber alıp gelen aileler isefenalık geçirdi.














YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DALĞIÇ

08 Haziran 2017 Perşembe 12:08

ARKADAŞLAR BU ISPARTADA DALĞIÇ YOKMU YAA ANKARADA BİR DÜNYA DALĞIÇ VAR HATTA KONYADA BİLE VAR İTFAİYE POLİSTE JANDARMA VE AFAT EKİPLERİNDE OLMASI GEREKEN BU KADAROLAR NEDEN BOŞ SAYIN VALİ BELEDİYE BAŞKANI LANDARMA KOMUTANI VE EMNİYET MÜDÜRÜ BU OLAYA EL ATACAKTIR İNŞLAH

Tatar ramazan

07 Haziran 2017 Çarşamba 15:48

Neden guvenlık onlemi yeterince alınmaz böyle yerlerde Allah sabırlar versin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR