27 Nisan 2024 Cumartesi

Danışmanım falan yok

Danışmanım falan yok

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, tüm kentiuyardı. "Isparta'dan danışmanım yok. Benim adıma konuşanlara itibaretmeyin. Benim hiç düşünmediğim söylemediğim şeyleri sanki bizim ağzımızdançıkmış gibi aktaranlar olduğunu duyuyorum. Sakın ola inanmayın" dedi

Kanal 32'nin Basın Kulübü programında konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, adını kullanarak iş yapanları sert bir dille uyardı. Isparta'da kendisinin danışmanıymış gibi gezenler olduğunu söyleyen Bilgiç, "aldığım duyumlar hiç hoş değil" dedi. 

İşte Bilgiç'in açıklamaları

"Kimse benim adıma konuşamaz iş yapamaz. Sağda solda sanki benim bilgim dahilinde gibi iş yapmaya çalışanlar oluyor. Hepsini duyuyorum. Ben kimseye yetki vermedim. Kimseyi delegem tayin etmedim. Isparta'dan danışman bile edinmedim. Açık söylüyorum ve altını çiziyorum. Isparta'dan danışmanım yok. Ben hemşehrilerimle arama danışman  koymak gibi bir yanlışın içerisine düşmedim. Geçmişte bi takım siyasetçilerin danışman yanlışlığına nasıl düştüklerini görüyroum.

Bizim adımıza iş yapmaya çalışmaları, hatta bizim söylemediğimiz düşünmediğimiz ifadeleri sanki bizim ağzımızdan söylenmiş gibi başkalarına aktarıldığını duyuyorum.

Mesela birisi geliyor diyor ki 'Mehmet bey Soner bey vekil sizinle araya mesafa koymuş' diyor. Nereden çıktı bu. Benim böyle bir şeyden bilgim yok. Koyduğum mesafe yok. Sizinle aramızda sadrece 420 km Isparta-Ankara arasında yol mesafesi vardır. Bu 421 km olursa bunun hesabını sorun benden. O aradaki 1 km'nin hesabını sorabilirsin."


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mühendis

05 Temmuz 2016 Salı 15:21

Yalan yalan yalan

Tek

05 Temmuz 2016 Salı 00:32

Tek anlamıyla helal olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR