16 Nisan 2024 Salı

DAHA İYİ HİZMET İÇİN…

DAHA İYİ HİZMET İÇİN…

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi, köylere daha iyi hizmet götürebilmek için araç parkurunu yenilemeye devam ediyor. Bu doğrultuda 4 pikap, 4 adet greyder ve 2 adet silindir İl Özel İdaresinin araç parkuruna kazandırıldı. Araçlar için tanıtım töreni düzenlendi.


 

Isparta Valiliği İl Özel İdaresi araç parkurunu yeniliyor.Köylere daha iyi hizmet ulaştırılması için kazandırılan araçlar yapılan töreninardından hizmet vermeye başladı. Araç parkurunun tanıtımı için yapılan töreneIsparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK PartiIsparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekili Said Yüce,Emniyet Müdürü Halil Altan, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel MeclisiBaşkanı Ali Bolat, il genel meclisi üyeleri, daire müdürleri ve Özel İdareçalışanları katıldı

Kurumunun proje üreten ve sahaya hakim bir kurum olduğunu ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, 3,5 milyon liralık yatırımla 4 adet pikap, 4 adet greyder, 2 adet silindir alımı yaptıklarını söyledi.








YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ne ayak

20 Haziran 2016 Pazartesi 19:47

Yine mi kestiniz özel sözel idare edenler???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR