26 Nisan 2024 Cuma

DAHA HENÜZ 18 YAŞINDAYDI !

ÖLÜMÜ KAFAYA KOYMUŞ

Isparta

Önceki gün Eğirdir Limanda gölün içerisinde cesedi bulunan 18 yaşındaki Okan KÖSE’nin boğulmamı, yoksa intiharmı etti sorularını aydınlığa kavuşturdu.

 

İŞTE OKAN’ın İntihar Ettiğini Kanıtlayan O Konuşmalar :

 ‘Balık tutmayı severdi, hergün limana giderdi. Bazen Okan çok balık tutardı, bir gün tam 22 tane tutmuştu, küçük balıkları göle tekraratardı, büyüklerini ise komşularına verirdi. Çalışkandı, dersleride iyiydi, son zamanlarda ders planı çıkarmıştı, derslerine iyi çalışırdı. Okulun düzenlediği tiyatroda da başarı ile oynadı. Genellikle benim dert ortağımdı, bana hep yardımcı olurdu bende ona dertlerimi anlatırdım.  En küçük bir olay ona büyük gelirdi, birazdaabartırdı. Şimdi herkes onun intihar ettiğine kanaat getiriyor, cenaze törenine bütün arkadaşları olarak katıldık, cenaze evindeki kanaat ve aileside Okan’ın intihar etmiş olabileceği düşüncesini taşıyor. Okan Liman’a ölmek için gitmiş.Saat 12.50’de saati durmuş. Beni 13.15’de aramış. Yani 12.50’den önce  intihar girişiminde bulunmuş, saatin durmasından bunu rahatça anlayabiliyoruz.

 

YAKIN BULDUĞU ARKADAŞLARINA

 

ELVEDA MESAJI ATTI

 

Beni ve diğer arkadaşı aramış, ben açamamıştım diğer arkadaşıma, nasılsın iyimisin demiş,  ben göle gidiyorum dedikten sonra o arkadaşım Okan’ın yanına gitmek istemiş, Okan bunu reddederek yalnız kalmak istiyorum demiş. Daha sonra Okan yakın gördüğü ve dertlerini paylaştığı iki arkadaşınada intihar etmeden önce şu mesajları atmış,‘Hakkını Helal Et Elveda’, diğer mesajda ise ‘Kanka Hakkınızı Helal Edin, Beni Göl Kıyısında Bulursunuz’. Demiş.

 

Okan çoğu zaman içine kapanık, fakat yardımsever, çalışkan bir arkadaşımızdı. Tek sorunu en küçük bir problemi gözünde büyütüp, bunalıma girip  çözümü intihar etmekte arardı.Daha önceki aylarda  bana intihar edeceğini ve etmeden önce beni arayacağını söylemişti. Fakat biz arkadaşları olarak bu konuları ve konuşmalarını şaka olarak görür böyle bir ihtimal vermezdik.  Bana geçtiğimiz yıl yine kafasına taktığı bir meselesi yüzünden ava gittiğini orada yanlız kalıp ailesine mesaj hazırladıktan sonra tüfeği mermiyle doldurup boğazına dayadığını,ama  buna henüz cesaret edemediği için bıraktığını söyledi. İkinci dönemin başında da bir sorunu vardı sanırım, ama özellikle bana söylemiyordu o sorununu, bu farklı bir şeydi sanırım. Şimdi tüm ailelere sesleniyorum, Çok üzgünüz, arkadaşımızı kaybettik. Tüm aileler Anne ve Babalar çocuklarına bir arkadaş edasıyla yaklaşıp, yakınlık kurmalı küçük problemleri ve sorunları yakından takip etmeli. Söyleyeceklerim bu kadar zaten savcılık ve polis gerekli soruşturmayı sürdürüyor, hiçbir şey karanlıkta kalmaz muhakkak, başımız sağolsun, Allah’ım böyle acıyı kimseye vermesin’’ dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR