18 Nisan 2024 Perşembe

DAHA GÜÇLÜ GELİYORUZ

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle mitingleri devam ediyor. Milletvekil Adayları Çünür Mahallesi meydanlığında halka buluştu. Coşkulu kalabalığa Sanatçı Başkal tarafından konser verildi.

Isparta

AK Parti 7 Haziran seçimlerine tüm hızıyla hazırlanıyor. Merkez ve ilçe ziyaretlerinin yanında mahallelerde miting düzenleyen AK Parti, halkla buluşarak destek istiyor. 

Çünür Mahallesi'nde düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Milletvekili Recep Özel, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, Yeni Türkiye yolunda daha güçlü iktidar olarak bu seçimden çıkmamız gerekiyor dedi. Özel; "Bu seçim benim yada diğer adaylarımızın milletvekili olma seçimi değil. Bu seçim ülkemizin geleceği açısından en önemli seçimdir. AK Parti iktidarımızın yaptıkları hizmetler ortadadır. Biz daha iyileri yapmak için tekrar sizlerin karşısındayız. Yeni projelerle ve yeni hizmetlerle daha da güçlü olarak tekrar geliyoruz" dedi. 

Milletvekili Adayı Ayşe Usta ise, bayan adaylara seslenerek, mecliste milletvekili bulunan siyasi partilerin arasında tek bayan aday kendisinin olduğunu ifade ederek; "Ben kendimi size emanet ediyorum, İnşallah 7 Haziran'dan sonra da sizleri kendime emanet ediyorum" dedi. 

Usta, tüm bayanların sesi olmak için aday olduğunu ve Isparta'ya güveninin tam olduğunu aktardı. 
















,

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

28 Mayıs 2015 Perşembe 16:57

MILLETE ASKERI ÜCRET 949tl, ONLARA 9490tl! MILLETE GEMI ISCILIGI ; ONLARIN COCUKLARINA GEMI FLOLARI! MILLETE TOKI ADI ALTINDA TOPLAMA KAMPLARI, ONLARA SARAYLAR ,VILLACIKLAR! MILLETE MAKARNA KÖMÜR; ONLARA PIRZOLA; BARBEKÜ! MILLET CEREZ ALAMAZKEN YEMEYE; ONLARA MAKAM ARABA UCAKLARI CEREZ PARASI NIYETINE HAZINEDEN! SONRA MILLET 3TANE DOGURMALIKI ; EFENDILERININ SALTANATLARININ DEVAMININ GARANTISI ICIN; KÖLELERIN NESLI KESILMEMELI ! BÜTÜN BUNLAR ICIN VERMELI VATANDAS OY´UNU; YADA OYUNU BOZMAK ICIN!

tek cükle ile fiyasko

27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:01

Torba yasalarla Torba Torba yargılanacak ve çorba parası dediğiniz rüşvet paraları sizi kurtaramayacak.

aç bakalım

27 Mayıs 2015 Çarşamba 20:45

Yerel seçim öncesi Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 9 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı tarafından temeli atılan hastanenin ihalesini alan iki firma da kredi bulamadı. 3 yılda inşa edilmesi beklenen hastaneye tek bir çivi bile çakılmadı.

iyilesmeyen hastaliklar

26 Mayıs 2015 Salı 22:08

once senin duyman lazim herkes kendi evindeki hasta sayisina bakarsa sagligin neerden nereye geldigini cok iyi anlarsiniz her evde canta canta ilac var peki siz hic kendi kedinize sordunuzmu bu kadar hastane bu kadar ozel hastane varken ve her istedigin doktora ulasiyorken neden iyilesmiyoruz diye eskiyi bu yonuylede karsilastirmak gerekmiyormu evet hastaneler olacak olmali bu vazgecilmez bir ihtiyac fakat onemli olan hastaneye giden degil hasta sayisi az olan hastane reklami yapmak dogru olan

ispartali

26 Mayıs 2015 Salı 12:26

AK PARTI YÜZYILIN UMUDU DÜNYA KIRIZDE Ak parti sükur bizde sadece bir tek Ak parti öncesi hastaneleri düsunun bunun ìcìn Ak parti evet.

ısparta lı

26 Mayıs 2015 Salı 01:13

işiniz gücünüz akepe yalakalığı yapmak. 8 hazirandan sonra akepe gömüldüğü zaman ............

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR