26 Nisan 2024 Cuma

DAHA DA KENETLENECEĞİZ

Esnaf ve San. Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, son günlerde artan terör olaylarına tepki gösterdi.

Isparta

Başkan Tural yaptığı açıklamada ise; "Ülkemizde son günlerde yaşanan yoğun terör olayları bizleri derinden yaralamıştır. Ülkemizin huzur ve güvenliğine, birlik ve beraberliğine kasteden, kardeşlik ikliminin hakim olmasından rahatsızlık duyan, iç ve dış mihrakların maşası ve taşeronu olan PKK terör örgütünün son günlerde gerçekleştirdiği terör olaylarını şiddetle kınıyoruz.

Terör örgütü yaşattığı hain saldırılarla asla muvaffak olamayacaktır, olması da mümkün değildir. Hedef, bölgesinde huzuru, demokratik kültürü,kardeşlik ve birlik iklimiyle öne çıkan Türkiye’nin yolunu kesmek, güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir. Büyük Türk Milleti olarak ülkemizin birliğini, dirliğini, huzurunu bu tarz oyunlarla bozmak isteyenlere geçmişte fırsat verilmediği gibi bu günde fırsat verilmeyecektir. Yaşanan bu olaylar Millet olarak bizleri daha da perçinleyecek ve kenetleyecektir. 

Hain terör saldırılarında şehit düşen kahraman güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR