29 Mart 2024 Cuma

DAHA ÇOK FABRİKA OLACAK

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, dün Binbirevler ve Batıkent Mahallesi sakinleri ile buluştu.Başdeğirmen pomza satışı polemiklerine cevap verdi.

Isparta


Isparta’da 3 önemli pomza yatağı var. Kullanım hakkı belediyenin. 100 yıldan fazla yetecek madenimiz var. Nevşehir’de pomza sahalarının kullanımı da Belediyeye ait. Ama orada belediye ne yapmış biliyor musunuz? Pomzanın kullanım hakkını özel sektöre vermiş. Kantar tartıyor, parasını alıyor. Pomzayı alan özel sektör de biriket üretiyor. 40 tane fabrika var. Bize Balkanların en büyüğü dediler. Biz de 1 tane fabrika var. Yılda 25-30 milyon adet biriket üretiliyor. Nevşehir’deki fabrikaların görün bir tanesi yılda 50 bin biriket üretiyor. Nevşehir’deki fabrikalar bizden 55 kat daha büyük. Aklımızla neden alay ediyorsunuz. Üretimin, yatırımın önünü açacaksın. Yoksa sanayi nasıl geliyor. İmar projelerini 8-12 ayda verirsen adamı yıldırırsın, yatırım yapmaz. Pomza madenlerinin tapusu belediyenin elinde kalacak, kantara çıkarıp tarttıktan sonra parasını alacaksın, özel sektör de fabrika yapacak. Daha çok üreteceksin, daha çok istihdam oluşturacaksın. Bunun neresi zarar. Yatırımcının önünü açmadan, maalesef büyüyemeyiz. İlimizin ekonomik değerleri en üst düzeyde kullanılacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

milletin malı deniz yemeyen keriz hesabı

21 Ocak 2019 Pazartesi 03:39

Şuanda Isbas pomza zarar ediyor mal giriyo kantara girmeden üretim yapılıyo İsparta malda çok 50 seneye İsparta pomza madeni biter Suan pomza zarar ediyor dönen dumende daniskası irsaliyesiz faturasız neden mal çıkıyor

İyi gezmişler

20 Ocak 2019 Pazar 14:23

Hemde kimlerle nereleri gezmiş tutuklularla g afrika mozambik fırın, balkanlar üniversite,gürcistan okul, daha nereler

Şükrü Bey ITSO'ya Dönmemeli

20 Ocak 2019 Pazar 13:52

Sn. Başdeğirmen kaybedeceğini kundaktaki bebe bile biliyorken kendisi bunu niye idrak edemiyor kimlerin gazına geliyor da böyle gaflet,dalelet hatta hıyanet kokan açıklamalar yapıyor?Asıl konuya gelelim Şükrü Bey 1 Nisan sonrası ITSO başkanlığına veya yönetimine asla girmemeli bu saatten sonra, herkes bunu konuşmalı artık lütfen buna odaklanın.Çünkü seçilemiyeceği kesnleşti halka inin sokağın nabzını tutun.

Sermetli

20 Ocak 2019 Pazar 12:54

Sen bu kadar girişim yapcektinde Ticaret odasında neden bir şey yapmadın orda burda gezmek dışında hiç bir bağlantı yapmadınız turistik gezi yaptınız şimdi Belediye kaynaklarını satıptamı gezeceksin ITO ya geri dön gezilere devam et Isparta Belediyesinde sana yol yok

VATANDAŞ

20 Ocak 2019 Pazar 12:16

SAT SAT ALIŞKINSINIZ SATMAYA MİLLET HİZMET BEKLERKEN SİZ GELMEDEN SATMA DERDİNDESİNİZ

Vatandaş

20 Ocak 2019 Pazar 11:14

Sadece bu ıspartalıyı uyutup çünür yeni şehir yalmak. Bu ıspartada ünlü bir MİMAR varmış. Namlı kimmiş. Ispartanın şehri öyle güzel mimarladılar. Konyaya gidenler kendilerine hiç somuyorlarmı ısparta mimarıyla konyayı hiç eşleştirdilermi. Bi sor gidenlere yüks. Mimar yzg. Daha sadece başkan adayı bukadar satıyor eleştirisi ne kazanıyorsun şöyle bir bak.

Mustafa Kemal

20 Ocak 2019 Pazar 10:57

Elinde hammadde olup işleyip 100 bin kazanacagina hammadeyi kantar kantar satıp 20 bin kazanmak bunun neresi mantıklı,oy moy yok size

Oku

20 Ocak 2019 Pazar 09:28

O dediginiz Abdulhamit tarihi heykelleri satmıştı.En būyūk toprak kaybì onun zamanında oldu.(Cumhuriyet döneminde de ilk toprak kaybı Reisiniz zamaninda oldu)İlk bira şarap ve rakı fabrikasi ilk genelev o zamana aittir.Īslamin ilk emri OKU.Ama okuyanlar solcu,okumayanlar dinci oldu.

Sayın basdegirmen

20 Ocak 2019 Pazar 08:52

Saymaktan başka bildiğiniz bir şey var merak ediyorum...

Zagor

20 Ocak 2019 Pazar 03:15

Şükrü başkanım satar.. Ağırceza mahkemesi kararına rağmen fetöcülerin güneş santrallerini nasıl sattırdıysa madenide satar mis gibi.. Kimsede naaptın demez ozaman demedikleri gibi..

Kandırılmayacağız artık!!!

20 Ocak 2019 Pazar 03:12

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/fetocu-sami-boydak-havalimaninda-yakalandi-3191423/

Al sana bir özel sermaye daha!

20 Ocak 2019 Pazar 03:07

FETÖ’den hüküm giyen Sami Boydak havalimanında yakalandı00:05 - 20 Ocak 2019 Sözcü gazetesi

!!!!

20 Ocak 2019 Pazar 03:00

*Binlerce vatandaş tank palet fabrikasına sahip çıktı*Kaynak sözcü

Oy almamak için gayret ediyor!

20 Ocak 2019 Pazar 02:23

Sayın Şükrü milletten oy alamamak için elinden geleni yapıyorsun; senin acaba aday olduğun partiye bir garezinmi var nedir anlıyamadık.

Hafif aday

20 Ocak 2019 Pazar 02:22

Bu şükrü çok hafif kaldı Ispartaya Reis geri çwkmek mi gerekir bilemedim. Senin kriterlere de uygun değil gibi. Kafayı yemiş kapıyı bacayı dağıtmış ağzından çıkanı kulağı duymuyo

Rabbim uyanmak nasib etsin Âmin.

20 Ocak 2019 Pazar 01:54

Kapitalizm 3 - 5 zengin sermaye milletimizin, doğmamış yavrularımızın hakkı olan ülkemizin bütün yer altı ve yer üstü kaynaklarını zenginler arasında özelleştirip paylaşmalarına, bizlerin emeklerinin ucuzlatılmasına, her gün fakirleşip sadakaya muhtaç hale getirilmeye razıy olursak, zâten milletimizin hakkımız olandan önümüze sadaka paketleri attıklarında onlara teşekkür edip el etek öpmeye devam eder ve bunları seçmiye devam edersek; bizler ve nesillerimiz köleleşmiye mahkumuz Allahmuhafaza!

Onca Ak partili genç aday adayı varken!

20 Ocak 2019 Pazar 01:38

Yıl 2011, 50 yaşından sonra hanımı süpriz yapıp üniversite sınavlarına kaydını yaptırır Şükrünün! Aa oda ne? Onca milletin evladı dersanelere mersaneler gittiği halde zor kazanırken üniversite imtihanlarını! Sınavlara süpriz kaydı yapılan, Şükrüde bir süpriz yapıp üniversite sınavlarını kazanır? 50 sinden sonra günde toplam 600km yol yaparak evinin konforundan kopmadan üniversite okuyan Şükrü Diplomasınıda alır! 60 yaşındaki Şükrü'ye bir Süprizde ak partidendir! Aday olmuştur 60 yaşındaki Şükrü!

Isparta

20 Ocak 2019 Pazar 01:05

Fetöcü Akın ipek ülkenin en büyük Altın çıkaran Koza altın madenciliğe vermiştik altın rezervlerimizi , Nereye ****ürdü ülkemizin altınlarını, Fetöcü özel sermaye Akın İpek??? İngiltereye kaçırdı, ülkemizin altınlarını!! Sonra kandırıldık demeniz, faide vermiyor, milli sermayemizin kayıpları, yoksullaşan milletimize hiç bir fâide sağlamıyor!! Hayırdır başkan olmadan sattınmı, bu kadar ısrar ediyorsun bu konuda, milletin istememesine rağmen! Bu satıcılık sana oy getirmiyecek olmasına rağmen!!

Çiftçi

20 Ocak 2019 Pazar 00:58

Şeker fabrikalarını Romanyalı inşeat firmasına satmasaydınız; şimdi yalvaçta kan damlasa can bitecek araziler bomboş yatmazdı, milletimiz çiftçimiz Şekerpancarı satacaktı kantar kantar!!! Sizin projeleriniz hep milletin aleyhine, Kapitalist sermayenin lehinemi çalışıyorsunuz!!

KANTARCI İLKER

20 Ocak 2019 Pazar 00:01

Tartacak KANTAR Ararsanız MAHRUKATÇILAR SİTESİNDE KANTAR var. 20 yıllık işletmemiz hizmet sektöründe faaliyet göstermektedir

Artık Bedeli Bu Ülkeye Zarar Veren Ödesin

19 Ocak 2019 Cumartesi 21:48

Bırakın Hahı Getmiş Vah Kalmış Adamları Belediye Başkanı Seçmeyi Kendilerine Faydası Yok Ne Millete Ne Memlekete Ne Faydası Ocak. O Orayra Bu Buraya Çekip'duracak Kaybeden Hep Memleket Olacak. Bu Kendine Yeterli Olmaya Güdümlü Olan Adamları Verdiği Sararının Bedelini Milletin Ödediyi Yetmediyi Gibi Torunlarımızda Bedel Ödeyecek. Yeter Artık Bu Millet Malıyıla Canıyıla Çok Bedel Ödedi.

Bihaber

19 Ocak 2019 Cumartesi 20:41

ŞBnin trambüs projesine gülmekten yarıldım, adam ısparta dışına çok çıkmamış anlaşılan 1970li yıllarda İstanbulda vardı, elektrik kesilince yolda kalır arıza yapar yolda kalır trafik aksardı. Güneş panelleri gece ya da kapalı havada elektrik üretmeyince ŞB iterek ****ürecekmiş. Dünya şimdi elektrikli otobüs kullanıyor bre bilgisiz bihaber insan

hüsam

19 Ocak 2019 Cumartesi 19:42

felsefe yapma!! kılkuyruk...

hüsam

19 Ocak 2019 Cumartesi 19:40

bak sn değirmen;eğer dediğni yaparsann şunları yaşar ve yaşatırsın,1-pomzayı bunlara satman gerekir,farzedelim zam yaptın pomzaya,pomza çalınır. sonuç:laftan geçilmez olur ortalık başedemezsin sana yıkılır butun suç...2-sen yeni fabrika kurdun, hemde son sistem. üretimden çekilemezsin ucuz satayım dersen öteki fabrikalara yasam alanını kaybettirir zarar ettirirsin.3- hasan balaman özelestirdiğinde pomzayı ;başedememişti lafla küfle.

Bilici Tahir

19 Ocak 2019 Cumartesi 19:38

Bir fabrika 50.000 ad.üretiyorsa ,50 fabrika 2.500.000 adet briket üretir.Bir fabrikanın 25-30 milyon ürettiğini ifade eden kişi bir hesap hatası yapmış olmuyor mu ?

şükrü bey başkan olacak

19 Ocak 2019 Cumartesi 18:22

bir vatnadaş olarak şunu söylerim 70 yaşındaki bir adam bırakın kendisini yönetmeyi becermeiyor belediyeyi nasıl yönetsin ego zaten tavan ben yüksek mimarım ben yüksek mimarım seni oraya mimar atamadı bu miilet hizmet yap (heykel müze çiçek böcek değil)

kantar kantar oy vermeyin buna

19 Ocak 2019 Cumartesi 16:45

reis yerli milli üretim diyor bu adam ıspartanın yerli malını oraya buraya kem de kantar satmaktan bahsediyor gerçekten çok komik oy moy verilmez buna daha ıspartadan haberi yok,gerçi başında olduğu ticaret sanayi odasını da sattı , hatta son olarak da odanın çünürdeli çok değerli ticari alan arsasını sattı demekki alışkanlık yapmış

vesaire vesaire

19 Ocak 2019 Cumartesi 16:39

yıllardır yönetiminde ve başkanlığında bulunduğun itsoyu sattığı gibi satacak acaba? gerçi satsada fayda etmedi türkiyeye örnek olarak şb itso isparta tic san odasını batırdı oda şimdi trilyonlarca borç içinde, yönetimindekilerin kredileri ile odanın ayakta durduğu söyleniyor,bırakın bu şb filan, oy moy verilmez, hormonlu domat gibi şişirilmiş ama içi boş,bilgi birikim sıfır,itsodaki geçmişine bakın,kimlerle seçilmiş yol arkadaşları şu anda ne durumda vs vs

Aldatma ve Kandırma

19 Ocak 2019 Cumartesi 16:15

Bu Akp'nin Kuruluşu Feto ADB İsrail İngiliz Puraşesi Akp. İçerdaki Sağ Partiler Nasıl Solu Gösterip Gösterip Bu Millete Sağ Sağ Vurduklar Giibi. Dışardaki Güçlerde Ülkemize Düşmanlarıda İçerdeki İş Birlikcileriyle Birlikte Din'i Gösterip Gösterip Bu Ülkeye Vurdular. Tabiki Bu Millet Kur'an Müslmanı Olmadığı İçin Hakiki Din'i de Bilmediyi İçin Dokmalarla Yanıltıldığı İçin Din'çilerin Arkasına Düştüler Bu Milleti Din'cilerde Aldatılar vr Kandırdılar Ülkemizi Çökertiler.

SARI

19 Ocak 2019 Cumartesi 15:59

DAHA SEÇİLMEDEN SATMAYA BAŞLADI. SATA SATA ÜLKEDE FABRİKA KOYMADINIZ HALA SATICAZ DİYOR? SATMAYACAKSIN GÜZEL ABİCİM YENİSİNİ YAPACAKSIN ÜRETİME DESTEK OLACAKSIN Kİ DEVLETİMİZ KAZANSIN ÖZEL FİRMALAR DEĞİL.

Hasan 1

19 Ocak 2019 Cumartesi 15:20

Bence şükrü bey gelsin başkanlığa ıspartaya bi baksanıza 40 50 sene dayanacak asfalt dediler üniversitenin gidiş yönü at arabası yolu gibi olmuş vaziyeyte zira carşı merkezde tuhafiyeciler sitesinin karşısında toscuların tarafı kaldırım yürülmez halde ağacların kökleri resmen dışarı vurmuş dışardan gelen misafirler bu ne böyle diyor bırakın artık heykel dikmeyi bu kaldırım ve yolları bari yapın

Başdeğirmen Kan Kaybediyor

19 Ocak 2019 Cumartesi 15:12

1 Nisan şakası yapıyordum aslında şimdiden dese keşke. Ama sayın Başdeğirmen'in seçim kampanyasını hangi aklı evvellerce yönetiliyor bunu sorgulamak lazım. Ak Parti yönetimi rolü var ama bu kadar parti aleyhine ve kendisi aleyhine politika gütmezler diye düşünüyorum. Yılbaşı gecesi o reklam kokan ziyaretler, sağlıksız fastfood yedirmeler ile başlayan kötü adımlar bu işin başlamadan bittiğinin habercisidir. Pomza Isparta'nındır satılamaz özelleştirilemez kaliteyi arttırın personel arttırın demeli

A D A L ET

19 Ocak 2019 Cumartesi 15:09

Kantarı iyi ayarlayın, topuzu Okyanusları aşmasın yoksa. Papaz mapaz var ****arda malum.

Süleyman

19 Ocak 2019 Cumartesi 14:57

Sayın başdeğirmen öyle bir konuya girdiniz ki.pişman olmuşsundur mutlaka.geri adım da atamıyorsunuz..şimdiden güvenilirliğinizi yitirdiniz.bu konu size oy kaybettirecek.

Patates

19 Ocak 2019 Cumartesi 14:52

biz patates satıyoruz onlar cips yapıp bize 5-6 katına satıyor.

Mustafa

19 Ocak 2019 Cumartesi 14:45

Zihniyet bozuk ağa zihniyet

Eğirdirli

19 Ocak 2019 Cumartesi 14:25

Şimdi benim anlamadığım bin mi büyük milyon mu bu başdeğirmen matematiğimin içine etti resmen düdükledi şimdiden ıspartamızın vay haline yzg bence başkanlığa devam etmeli yoksa matemetikten sınıfta kalacağız....

Isparta

19 Ocak 2019 Cumartesi 14:14

Şimdiden satmayı planlıyor bunun yerine fabrikayı yeniden genişletip büyütelim demiyor Ispartalı gözünü ac

Aklın Yolu Birdir

19 Ocak 2019 Cumartesi 14:06

Yahudi Elçisi Osmanlı Patişahına Gelip Filistin Tarafından Para'ile Toprak Satın Der Kan'İle Alınan Toprak Para'ile Satılmaz Der Şimdide Akoda Ejdadının Vasiyetine Uyuyor Para'İle Satmıyor Fakat Bir Fark Var Bedava Veriyor Türkiye'nın 100'Senelik Kazanımları Uçdu Giti Bu Kazanımların 1000'Katı Kadarda Para Giti Şimdide Türkiye'nin Tapusunu Kopile İstiyorlar Yahudiler Bizile Kendilerine Köle Edecekler Hadi Millet 81'Milyon Olarak Kenetlen Akoya Oy Varneyerek Ham Akoyu Kurtar Hamde Ülkeyi Kurdar

Ali

19 Ocak 2019 Cumartesi 13:55

Bu fabrikayı YZG Isparta’nın parası ile yapıp, ıdpartanın inşaatçılara mecbur kılarak imar çaplarına yazacak kadar kapitalist bir sistem kurmuş. Adam özele satacağım demiyor, özelde üretsin diyor. Belediye kendi sadece 1.sınıfı işliyor kalanı çöp oluyor niye değerlendirilmesin yeni fabrika istihdam.

aslı

19 Ocak 2019 Cumartesi 13:31

abla mı aday kırsaçlı mı....heryerde ne bu ya böööö geldi valla

Vatandaş rıza

19 Ocak 2019 Cumartesi 12:58

Belediyenin piriket fabrikası Ispartanın öz malıdır zaten, mevcut fabrikayı büyütmek üretimi artırmak yerine, hammadde olarak satmaktan bahsediyor, ülkenin en büyük eksiği hammaddeyi mamüle çevirmeyişimiz, satın tabi , şükrü başdeğirmen konusu benim için kapanmıştır,ameller niyetlere göredir, ama çok şükür nüyetini en baştan belli etti.

Nokta

19 Ocak 2019 Cumartesi 12:51

Önemli olan nedir? Ispartanın ve ülkemizin ekonomik olarak kalkınması ve ıspartalılara istihdam açılması değil mi? Belediye ait olan pomza yatakları alt sözleşmelerle, hektarlara bölünerek özel sektöre açılsa, oluşturulan ekonomik aktiviteden kimse zararlı çıkmaz. 50 işletme kurulsa, her biri 100 kişi çalıştırsa, 5 bin kişi istihdam edilmiş olur. aileleri ile 20 bin kişi nasiplense, ülkemiz de kazansa, kim zarar eder? Ama sözde kalmamalı bu, icraate geçmeli.

Hasan

19 Ocak 2019 Cumartesi 12:40

Pomza da başlanıldı satılmaya bakalım kazanırsa satma nerede son bulacak ıtmk yı çöz çözebilirsen

baskan olursan satarsin

19 Ocak 2019 Cumartesi 12:39

belediye satiyo zaten kantar kantar niye illaki ozel sektor.ozel sektor dediğin kimler alicisi hazir heralda yandaslarmi

Ak partili

19 Ocak 2019 Cumartesi 12:36

Aferim devam et şükrü sat sat nasıl bir siyaset güdüyorsun bravo

SseyfoO

19 Ocak 2019 Cumartesi 12:05

Isparta 1 fabrika 25 milyon bimsNevşehir 1 fabrika 50 bin bims üretiyormuş zaten. Özel sektöre açarak Isparta bims üretimini 50 bin rakamlarına mı düşürmek istenmektedir? Bu hareketlerle nereye varılmaya, ne yapmaya çalışılmaktadır?

Korkuu

19 Ocak 2019 Cumartesi 12:01

Yorumlar neden yayınlanmıyor aloooooo size deyozzzźz kim den izin alamadınız

Tarkan Ç

19 Ocak 2019 Cumartesi 11:53

Şükrü Bey'in seçim danışmanlarına sesleniyorum. Şu, onu satacaz bunu satacaz söylemlerini bırakın. Konuşmadan seçilecek adama oy kaybettiriyorsunuz.

Isparta'm

19 Ocak 2019 Cumartesi 11:26

Yıllardır ıspartamıza sanayi neden gelmedi veya getirmediler ,bu memleket bakan,başbakan ve C.Başkanı çıkarmış olmasına rağmen neden yatırm gelmedi ,hep bir kısır döngü hep ben yaparım yaptıklarınız ortada ,ıspartamıza yazık ediyorsunuz tüm partiler aynı birbirinizden farkınız yok

Minimalist

19 Ocak 2019 Cumartesi 11:10

Ufku açık bir başkana adayı , ama herkes karalama çabasında

faso aga

19 Ocak 2019 Cumartesi 10:52

satın efendiler satın

Esnaf

19 Ocak 2019 Cumartesi 10:34

Daha seçilmeden orayı satacağım burayı satağım demek oylar mhp ile iyi partiye verin demektir.anlaşılan akp hariç partilere çalışuyor.ayazmana ile gökçay mesireliğinide özel sektöre kiralada çalıştırsınlar...hep aynı zihniyet satmak satmak satmak...

xxxxx

19 Ocak 2019 Cumartesi 10:21

satmak zaten hamurunuzda var.... babalar gibi satarız diye diye devlet malı koymadınız

Hesap uzmanı

19 Ocak 2019 Cumartesi 10:09

Yukardaki hesapta hata var.bizim fabrika yılda 30 MİLYON ürettigine gore nevsehirde 40 fabrika var bitanesi yilda 50BİN üretiyomuş Demekki yzg doğru diyo balkanlarin en büyüğü.başkan adayı başdegirmenin matematik sorunu var bence

Değirmen ve su

19 Ocak 2019 Cumartesi 10:05

Değirmen dönüyor şükrü sen yıllarca itso başkanlığını yaptın s****ım acaba hangi fabrikaya kurulmasında veya hangi esnafa destek ve teşviklerden faydalandırdın da şimdi yatırımlardan bahseder oldunuz iş adamı veya belediye başkanı devletin malı deniz yemeyenler keriz zihniyeti bunlar

Veli

19 Ocak 2019 Cumartesi 10:01

Tam bir Akp projesi.Elmanın altına armut dūşmez.Peşkeşin mūşterisi de hazırdır.Katarlılar mı?Yoksa yerli Katarlılar mı?Anlaşılan 15 yıldır belediyeyi ele geçiremeyen AKP nin yamyamları ellerini avuşturmaya başlamış.KOYUNLARA duyurulur

Mantıklı düşünün

19 Ocak 2019 Cumartesi 09:24

bizim tek fabrikayla bır yılda urettigimizi onlar 40 fabrikayla üretemiyor mantık nefsinde bunun???

Mantıklı düşünün

19 Ocak 2019 Cumartesi 09:17

kantar kantar satarak karşıyı tarafı memnun edersiniz ancak 5-6 kişi çalışır. Ancak fabrika acsaniz kendiniz uretsek ispartaya istihdam sağlanmış olur daha fazla kişi çalışır daha fazla kişi evine ekmek ****ürür .....

HİZMETE Mİ SATMAYA

19 Ocak 2019 Cumartesi 09:06

başkan kazanmadan satmayı mı düşünüyorsunuz önce bi kazanmak gerek değil mi satmak için.(satmayı bırakında bu gençler için ne projeleriniz var bundan bahsedin sigara içki uyuşturucu ilkokul seviyesine kadar düşmüş bu gençler için ne yapabilirsiniz gazetecilere saradan gömlek dağıtmak yerine bu gençliğimeze ne yapabiliriz tabiki siz ticaret adamasınız önce satmak gelir diyorsanız birşey bulamıyorum diyecek başkan saygılar

Ispartalı

19 Ocak 2019 Cumartesi 08:39

Satarken kendi ceplerini dolduracaklar sattiktan sonrada sattiklari yandaslari vatandasa kol gibi fiyat sunarak onlarda kendi ceplerini dolduracak bunlar ulkenin yuzde ellisinin degil tamaminin akilsiz oldugunu saniyorlar heralde

Ali

19 Ocak 2019 Cumartesi 08:28

Başkanım şükrü adam neden özele versin nerden nemalanacaklar.doğru proje şükrü bşk.durmak yok yola devam

Kisirci Ali

19 Ocak 2019 Cumartesi 08:16

Len bugüne kadar nerdeydin. Aklınla bin yaşa emi. Sen uzaydamı yaşıyordun. Kaç senedir hep odanın parasıyla yurt dışlarında keyf çatıyordun. Oralarda bu palavraları mı öğrendin. İstanbul’da odanın parasıyla Hilton otellerinde mi öğrettiler. Oda başkanıyka ağzını açma şimdi ortağın Köse kisirciliğe mi soyundu yoksa kulağımıza pis kokular geliyo da

Babalar gibi satarım demişti zamanında birileri

19 Ocak 2019 Cumartesi 07:04

Zihniyet aynı.. mermer ocaklarında da mermeri blok sattılar sorsan ticaret yaptılar ama bunun aşı ihanet. Memlekete ihanet. Kendin işle üret ki Bld bunu en iyi yapıyor ve para kazanıyor

Vatandaş

19 Ocak 2019 Cumartesi 06:55

Göltaş hisselerini biriket fabrikasını hasan balaman satmasına niye engel olmadınız o zamanlar muz cumhuriyetindemi yaşiyordunuz

Reklam yapma yzg

19 Ocak 2019 Cumartesi 05:05

Başlığa bak sanki adam kötü bişey demiş asıl yzgnin işi bitti boşuna reklama para yatırmasın 10 sene bekledikten sonra proje yapmaya başladı seçime 3 ay kala onlarda sağdan soldan duyduğu şeyler hizmetin yeter seninle bir yere varılamayacağı kesin ben en iyisini bilirim diyorsun hemen biri bişey söyleyince yapmaya başlıyorsun olmaz sayın Yusuf bey halk hizmetinden memnun değil reklamlar sana %5 katar en fazla

isparta sevdasi

19 Ocak 2019 Cumartesi 04:40

Ne guzel proje sayin baskan metnin tam anlamadan ha satiyorlar ha atiyorlar belediye gelirdir isaprtamiz dahda gelisin is sahasi olsun yatirmcinin onu acilsin daha cok istikrar olur oyle kuru dagin altinda durmasun madenimiz ulke ekonimisine katki saglasin ki ispartamiz kalminsin organize sanayi bolgesi gelisin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR