29 Mart 2024 Cuma

DAHA 16 YAŞINDAYDI

DAHA 16 YAŞINDAYDI

Asayiş

Isparta’da Hanife Sultan Mahallesi’nde  16 Yaşındaki kız çocuğu A.D. İntihar etti. Edinilen bilgiye göre olay saat   23 :30 sıralarında Hanife Sultan Mahallesi’nde  meydana geldi  16 Yaşındaki A.D. evde yalnız olduğu sırada  piskolojik bulanıma  girerek intihar etti. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Asena Taşpınar

17 Eylül 2014 Çarşamba 22:02

Madem haber yapiyorsunuz doğru düzgün anlayarak yapın.Öncelikle A.D değil A.Ö olacak.Psikolojikbunalım. Bütün intihar haberlerinizde bu yaziyor zaten işin doğrusunu bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz.. Allah biricik kardesimin mekanını cennet eylesin..

ziya ül hak

17 Eylül 2014 Çarşamba 17:57

Olayda dram üstüne dram mevcut çaresizlik çıkmaza girmiş bir aile hangimiz bu durumdakilerden yardım ediyoruz ki hangi fakire yardım ettik hangi garibe yol gösterdik.ısparta mülk Allahındır kira 700 lira Allah ıslah etsin bu intiharlarda tüm ısparta suçludur.Unutmayalım ki kefenin cebi yok

Bojuware 201

17 Eylül 2014 Çarşamba 11:48

Bu saklanan basına yansıtılmayan intiharlar artacak. En çok intihar vakası izmir torbalı ve Denizlidir. Konu ne olursa olsun aşk hastalık ana neden ekonomidir. AKP ve RTE eseridir. Şimdi yazıma andavallar tepki koyacak lakin oda kemik makarna bitince intihar noktasına gelince bana hak vericek. Mezar kazmaya devam. Aptallar ölüme sıra bekler.

Osmanlı

17 Eylül 2014 Çarşamba 17:22

Az akla eten mantılı şey ya neyin kafasındasın Herşeyin sorumlusu başbakandan hükümetten Bilen zihniyet Ölüm üzerşnden siyaseti en iyi Chp bilir imi sizin kafanız bu ayıp ayıp.

ingilizce öğretmeni

17 Eylül 2014 Çarşamba 14:01

ne saçmalıyosun sen ya 16 yaşındaki kızın ekonomiyle ne alakası olabilir. ne olursa akpden rterdoğandan buluyusunuz 15 yıl önceki türkiye ile şimdiki türkiye arasında dağlar kadr fark var senin gibi nankörler bunu göremez.genç kızımıza allahtan rahmet,ytakınlarına sabır dilerim yüce mevladan.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR