19 Nisan 2024 Cuma

Dağlıca'daki Ateş Yalvaç'ı Yaktı

Dağlıca'daki Ateş Yalvaç'ı Yaktı

Isparta

Bugün Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerinhain saldırısı sonucu şehit düşen askerlerden 43 yaşındaki Yarbay İhsan Ejdar'ın şehadet haberi, Merzifon'daki baba ocağı, Ankara'daki ailesinin yanısıra Yalvaç'taki akrabalarının yüreğini yaktı.

Dağlıca'da şehit olan Yarbay İhsan Ejdar'ın, Yalvaç'ın ailelerinden Hancıveli oğullarından Zeki Şen'in damadı olduğu öğrenildi. Hemşehrimiz Gıda Mühendisi Nalan Ejdar (Şen) ile evli olan şehidimizin Altunayisminde 13 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Yaklaşık 45 gün önce Dağlıca'da şehit edilen Tabur Komutanı'nın yerine atanan ve kısa süre önce terfi aldığı öğrenilen Şehit Yarbay İhsan Ejdar'ın, Kurban Bayramı'nı ailesininy anında geçirdiği, göreve dönerken komşuları ve yakınlarıyla helalleştiği belirtildi.

1972 doğumlu şehidimizin, geçen yıl Merzifon'da yaşayanbabasını kaybettiği öğrenildi. Şehit Yarbay İhsan Ejdar'a Allah'tan rahmet,hemşehrimiz olan eşi, kızı ve ailesine sabırlar diliyoruz. Şehit yarbayın cenazesinin yarın Amasya'da defnedilmesinin beklendiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR