24 Nisan 2024 Çarşamba

ÇÜNÜRDE AKIL ALMAZ KAZA

ÇÜNÜRDE AKIL ALMAZ KAZA

Isparta

Çünür Mahallesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında korku dolu anlar yaşandı. Eski Kotex Fabrikası önünde bulunan servis yolunda meydana gelen trafik kazasında servis yolunda hızla ilerleyen bir araçönüne aniden çıkan abir ata çarptı.

 

At'a çarpan araç kontrolden çıkarak eski fabrika arazisine uçtu. Olayda çarpılan at telef oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Naci TATOĞLU

31 Ekim 2016 Pazartesi 08:55

At sahibi trafiğin yoğun olduğu yerde hayvanı bağlamak zorunda. Görün bakın tazminat söz konusu olduğu için ata sahip çıkan olmaz. Aracın trafik sigortası gerekeni yapar. Bakamıyacağın hayvanı beslemiyeceksin kardeşim. Arkadaş atın baktığı insanlar ne olacak diyor onu sahibi düşünsün aracın tazminatını ve yaralanan kişinin sağlık masraflarınıda ödemesi gerekir.

insanlık !

07 Aralık 2015 Pazartesi 01:32

Ne vicdan kalmis ne insanlık at telef olmus. Peki o insan? Atin bakmakla yükümlü olduğu ailesi çocukları var mi? Herşeyi geçtim o acılı aileye rağmen bunlar nasıl yazılır. Hic mi vicdan kalmadı nereye doğru gidiyo bu insanlık... yazık ki ne yazık. Adam yoğun bakımda Allah acil şifalar versin Rabbim ailesine çocuklarına sevdiklerine bagislasin allah büyük !!!!

SÜRÜCÜ HAKKINDA

06 Aralık 2015 Pazar 11:34

adam yoğun bakımda şuanda komada

vicdan

06 Aralık 2015 Pazar 08:13

At aniden yola çıkıyo'arabada carpiyo araba tarlaya at oluyo durum bu rabbim kardesimize sifa versin tanimam tirafik gec geldi bunu haber yapin

Eksik Haber Yapma

06 Aralık 2015 Pazar 00:50

Saçma Sapan haber yapıyorsunuz. Saki sürücü bilerek ata çarpıyor. Sürücünün şu anda ne durumda olduğunu biliyor musunuz peki ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR