23 Nisan 2024 Salı

CÜMLE ALEM BİLSİN Kİ

CÜMLE ALEM BİLSİN Kİ

Isparta

 Fazlalıklar Kusularak Milletin Önüne Attıldı

Dün gece ülkemiz üzerinde oynan oyunların en net ve en büyük hamlelerinden biri gerçekleştirildi. Bu bir darbe girişimiydi! Kendisine“YURTTA SULH KONSEYİ” adını vermiş bir avuç çapulcunun son çırpınışından öteye gidemezdi, gidemedi de… Bu millet bir defa daha kahpe bir oyun ile sadakat sınavından geçirildi. Bu sınav ile Türk milleti toprağına ve kendi iradesi ile seçtiklerine nasıl sahip çıkabileceğini tüm dünyanın gözleri önünde sergiledi.Bu necip Millet kendi iradesi ile gönülden yapılan çağrı üzerine tam 15 dakika içerisinde meydanlara indi. Ve sadece kendi vatanına değil bir ümmete sahipçıktığını fiilen göstermiş oldu. Biliyoruz ki tüm ümmet pür dikkat gözlerini ve gönüllerini Türkiye´ye çevirmiştir. Zira bu girişim sadece bu ülkeye yapılamak isten bir darbe değildi. Bizler yüreğimizden kopan ses ile bir daha haykırıyoruz; Madem siz bize güvendiniz ve umut bağladınız ve gönlünüzün yüzünü bize çevirdiniz bu bizler için başımız üzerinde taşıyacağımız bir değil binlerce canımız olsa feda edeceğimiz bir görevdir. Vatana sahip çıkmanınimandan olduğunu bilerek ve sizlerin de teveccühü ile bu davadan vazgeçmek şöyle dursun bu saatten sonra Reis-i Cumhurumuzun da ifade ettiği gibi bizler kefenimizi giyerek bu yolda daha büyük bir şevk ve kararlılık ile yürüyeceğiz.Bu böyle biline… Bu meşum planları kurgulayan ve buna TSK´mızı alet edenlere sesleniyoruz. Orası peygamber ocağıdır ve sinesinde saklanıp kendine ihanet edeni böyle kusar ve milletin önüne salar. Devletin uçağı, tankı ve silahlarıyla hukuksuz ve vicdansız bir şekilde sivil halk üzerine kötü amaçlı bu darbe girişimi Türkiye´nin geçmişinde yaşanmış darbelerden referans ile yapıldığı aşikardır. Devletimizin derhal bütün yetkilerini kullanarak gerekli cezalandırmaların en ağır bir şekilde hayata geçirilmesini Sivil Toplum Hareketi olarak talep ediyoruz.

 Cümle alem bilsin ki; Allah´ın kudreti ile güçlenen ve ardına ümmeti alan bu milleti, yine Allah´ın izniyle kimseayaklarının altına alarak ezemeyecektir. Cenab-ı Hakkın ve necip milletimizinhuzurunda yemin olsun ki bizler canımızı bu uğurda feda etmeye hem de tek biremir ile feda etmeye her daim hazır ve nazırız. Şuan  itibari ile Türkiye esk iTürkiye değildir.

 Sivil toplum HareketiMustafa SAĞLAM

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÜLKE SEVDALISI

17 Temmuz 2016 Pazar 20:46

AKŞENER MHP'Yİ ELE GEÇİRSEYDİ DARBENİN SÖZCÜSÜ OLACAKTISadece Türkiye'de değil dünyada karizma çizildi. Ama Gülen'in B planı yine var. Mesela MHP'yi niye ele geçirmek istediler. Çünkü Meral Akşener 15 Temmuz darbesinin sözcülüğünü yapacaktı. Ama Bahçeli darbe karşıtı ilk açıklamayı yaparak demokrasinin yanında yeraldı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR