26 Nisan 2024 Cuma

CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN GÖZALTINA ALINDI

Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen şahıs gözaltına alındı.

Isparta

Konuyla ilgili emniyetten yapılan açıklamada, "İnternet üzerinden sosyal paylaşım sitelerinde Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesi ile adli makamlarca yürütülen soruşturma kapsamında verilen arama kararına istinaden şahsın ikametinde ve işyerinde bulunan bilgisayarlar, cep telefonu vetablet bilgisayarları muhafaza altına alınarak birer kopyasının çıkartılması istenilmiştir.

Konu ile ilgili olarak Isparta Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlileri ile birlikte şüpheli H.K. isimli şahsın ikametinde bulunan 1 adet bilgisayar, işyerinde bulunan 1 adet laptop bilgisayar ve 1 adet cep telefonu muhafaza altına alınmış, söz konusu cihazların imajları incelemeye tabi tutulmak üzere Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze teslim edilmiştir.

Soruşturma kapsamında şüpheli H.K. isimli şahsın konu ile ilgili beyanı alınarak adli makamlara sevk edilmiştir.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çetin

14 Şubat 2016 Pazar 15:02

Fetöcular son zamanda taktik değiştirdiler. Kamufle olduklarını zannediyorlar.Arkadaş ve yakin çevreleri iyi ****iz edilirse kim olduklari ortaya çıkacaktır.

Mehmet SÜNTÜR

12 Şubat 2016 Cuma 20:42

Yüzde elli iki oy ile seçilen devlet başkanına hakaret yüzde elli ikiye hakarettir.Eğer hakaret eden zevatların içerisinde parelelin ekibi varsa dahada vahimdir.İslamda kin,haset, nefret,iftira yoktur.Bu ekibi doğru yola davet ediyorum.Gittiğiniz yol yanlıştır.Fetö sizi yanlış yönlendiriyor. Aklınızı başınıza alın. Vatanınıza ihanet etmeyin.İhanet edenler ile ortak olmayın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR