26 Nisan 2024 Cuma

CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN CEZA ALDI

Şarkikaraağaç’ta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyada hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan sanığa 2 Yıl 1 ay 6 gün hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti cezayı ertelemedi.

Isparta

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan sanık, 2 Yıl 1 ay 6 gün hapis cezasına çarptırıldı. Şarkikaraağaç Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuksuz yargılanan sanık N.Ö. katıldı.

MAHKEME CEZAYI ERTELEMEDİ

Mahkeme, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle sanığı 2 Yıl 1 ay 6 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme Sanığa verilen cezayı ertelemeyerek hapis cezasına çarptırdı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

acaba

14 Mayıs 2016 Cumartesi 12:04

ne yazdığını da yazsaydınız keşke. bırakın hakaret etmeyi adını ağzıma almaya korkuyorum

Baki yeşil

13 Mayıs 2016 Cuma 20:53

Bu güzel insana kim hainlik ediyorsa hakaret ediyorsa onların kendisi şerefsizdir. Bu millet böyle bir lideri kolay yetiştirmiyor eğer Tayyip bu yaptıkları ile solcu olsaydı her ilin her ilçenin her köyün her okulun önüne heykellerini diker her sabah taşınmaya giderdi bu şerefsizler. Yok işte adam gibi lider çıkaramıyorlar o yüzden ****muş salyaları akarak dolaşıyorlar. Yüce Rabbim de onları zelil ettikçe ediyor,ama bunları şeyetsen akıllanmazlar. Bizde şey etmeye devam ediyoruz.

mehmet atakan

14 Mayıs 2016 Cumartesi 14:40

baki yeşil sen bir zeka testine gir embesil moron vatan elden gidiyor sen neler söylüyon boş beğin senin gibilere oy kullandırmayacaksın

Baki yeşil

13 Mayıs 2016 Cuma 20:40

Şehzade Mustafa yı babasına boğduran Cennet mekan Abdülhamit Han A kasteden şerefsizler kimlerse onların toruçları katmerli şerefsizler yine sahnede ama bu sefer pabuç pahalı size bı güzel ülkenin bu güzel insanı size yedirmeyeceğiz. Kandan beslenen kandan medet uman şerefsizler çatlayın patlayan,bugün cumayı saray millet camisinde kıldım hem saray hem camisinde gurur duydum işte osmanlı tekrar kükrüyor itler ve aveneleri titriyor. Bu insana %52az birdaha sefere %70 le geliyor,salyalarınız iyic

OLMAYAN ADALET

13 Mayıs 2016 Cuma 17:40

OLMAYAN ADALET BİR GÜN MUHAKKAK GERİ DÖNÜP TECELLİ EDECEKTİR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR