29 Mart 2024 Cuma

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ'İ UÇAĞINA DAVET ETTİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ'İ UÇAĞINA DAVET ETTİ

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte özel ata uçağıyla İstanbul’a gitti. Süleyman Demirel Havalimanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekili Bilgiç’i de uçağına davet ederek birlikte İstanbul’a hareket ettiler. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet

14 Ekim 2018 Pazar 15:29

yukardan cumhurbaşkanına şehrimizi komşu illere bağlayan double yolları viyadükleri tünelleri gösterdin mi sayın vekil ?

Ayşe

14 Ekim 2018 Pazar 13:49

Acaba kim bld bşk olsun konusumu geçti ne dersiniz

Bilsemli

14 Ekim 2018 Pazar 01:38

Halk eğitime bir sözüm yok. Halk eğitim çok güzel işler başaran bir kurumumuzdur. Aynı durumu bilim sanatta yaşamıştır. İlk başta nazmi toker ilkokulu verilmiş sonra boşaltın denilmiştir. daha sonra engelli okulunun üst katlarında kullanılmayan bir bölümü tahsis edilmiş sonra da burası verilmiştir. Bilim sanat merkezleri ve halk eğitimler özel alanlara ihtiyaç duyan alanlardır atölyeler laboratuvarlar istemektedir. Koskoca devletin hiç bir yeri yokta bilsem ile halk eğitimi aynı binaya vermiştir

Siyah Sancak

13 Ekim 2018 Cumartesi 21:01

Ya Bilsemli arkadaş sende haklısın da bu Halk Eğitimin kaderi nedir arkadaş Ticaret lisesini tahsis ettiler tadilatları adam oldu lise hop çıkın burdan imam hatip olacak. Gazi lisesi artık tamamen boş oraya komple siz gidin ana binayı imam hatip ortaokuluna verin . Gazi ye gittik eeee İmam hatip lisesi kurulacak siz eski binamıza gidin . Şu an sizin dediğiniz binadayiz. Hop buradanda gidin neymiş arkadaş bu Halk eğitim. Bu okul Isparta'nın en büyük okuludur sahio çıkalım lütfen...

Bilsemli

13 Ekim 2018 Cumartesi 11:40

Satın vekilimiz. Çocuğum ısparta bilim ve sanat merkezine gitmektedir. Bize eski körfez dershanesinin binası verilmişti fakat halk eğitim müdürü siyaseten güçlü olduğu için binamızın yarısını elimizden aldı. Bu ülkeye olan umudum bir kere daha düştü. Bilim sanat merkezi hakkımda bilginiz vardır sanırım. Bilim sanat merkezleri üstün yetenekli olan çocuklarımızın özel eğitim almasını sağlıyor. Bu çocuklarımızın iq sun130 dan fazla. Bu çocukların eğitimi ülkemizi geliştirecek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR