28 Mart 2024 Perşembe

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN ISPARTA'DA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN ISPARTA'DA

Isparta

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 1,5 yılda 4’üncü kez Isparta halkıyla buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçim ziyaretleri kapsamında bugün saat 15.00’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler kapsamında bugün Isparta halkıyla buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 15.00’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta’ya olan ilgisi ve sevgisinin çok yüksek olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “İstanbul ve Ankara’nın dışında bu kadar çok geldiği bir il yok diye biliyorum. Ispartalıların sevgisi ve coşkusu sayın cumhurbaşkanımızın Isparta’ya olan teveccühünü ve sempatisini yukarılara taşıyor. Çok neşeli geliyor ve çok neşeli ayrılıyor memleketimizden. Giderken de memnuniyetini ifade ediyor. Son 1,5 yıldır 4.kez Cumhurbaşkanımız Isparta’ya gelecekler. En son Ekim ayında şehrimize gelmişlerdi. Şimdi de seçim çalışmaları kapsamında Isparta’ya geliyorlar. Bu coşkuyu bir kez daha Isparta olarak yaşayacağız. Sayın hemşerilerimizi gönüllerin lideri sayın cumhurbaşkanımızla birlikte olmak için meydana beklediğimizi belirtmek isterim” dedi.

ZABUN’DAN GÜNAYDIN’A TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın billboard ve yol süslemeleri konusunda destek verdiğini kaydeden Zabun, “Sayın cumhurbaşkanımızın yazın Isparta ziyaretinde de belediye başkanımız özellikle yol süslemelerine destek vermişti. Bu kez de beni arayarak üzerlerine düşen görev olup olmadığını sordular. Ben de kendilerine teşekkür ettim. Sayın cumhurbaşkanımızın gelişiyle ilgili duyuruların yapılması noktasında billboard ve yol süslemeleriyle ilgili gerekli adımları attılar. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

LİSTELER ÜZERİNDE CİDDİ ÇALIŞIYORUZ

Seçimler için yoğun bir süreçten geçtiklerini dile getiren Zabun, şunları söyledi: “Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Bir taraftan seçim çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Tüm adaylarımızı açıkladık. Bütün adaylarımız sahada büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Şubat’ın 19’unda belediye ve il genel meclisi üyesi adaylarının seçim kuruluna bildirilmesi gerekiyor. Bu kapsamda teşkilatlarımızda yoğun çalışmalar yapıyoruz. Ciddi bir şekilde listelerin üzerinde çalışıyoruz. A’dan Z’ye tüm adaylarımızın üzerinde duruyoruz. Yedeğimizin son sırasına kadar büyük bir gayretle çalışıyoruz. Hemşerilerimizin karşısına güzel listelerle çıkmayı hedefliyoruz.

HEDEF 22 BELEDİYEYİ ALMAK

31 Mart’taki yerel seçimlerde 22 belediyenin 22’sini de almak için gayret edeceğiz. Hemşerilerimiz bizi tüm seçimlerde bizlerin güçlü şekilde desteklediler.  Isparta ve ülkemizin geleceği adına AK Parti’yi en güçlü şekilde destekleyeceklerdir diye düşünüyoruz. Adaylarımız ayakları yere basan, hayalden uzak, gerçekleştirilebilir, Ispartalı hemşerilerimizin ekonomik, bireysel, toplumsal huzur ve refahını çok üstün bir yere getirecek anlayışla projelerini hazırlıyorlar. Vatandaşlarımızın hassasiyetlerine en üst noktada vakıfız. Adaylarımız daha huzurlu bir şehir, ilçe ve belde ortaya koymak için en ince ayrıntısına kadar projelerini hazırlıyorlar.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sosyalist

18 Şubat 2019 Pazartesi 16:06

BU ŞEHİR ZAMANINDA AKPARTI BELEDIYE BASKANINDAN CEKECEGINI CEKTI. EN AZINDAN GÜNAYDIN 'IN CIZGISI BELLİ

emre özkan

18 Şubat 2019 Pazartesi 16:03

allah sizi başimizdan eksik etmesi recep baba cok yaşa recep paşa çoqq yaşa

adayımız

18 Şubat 2019 Pazartesi 13:54

şöyle ortak aday yzg falan olsa nasıl sevineceksiniz ama öyle olmayacak adayımız şükrü başdeğirmen dir..ve bu bayrağı en iyi şekilde de taşıyacak tır..ısparta da lüzumsuz projelere güle güle diyeceğiz..durmak yok yola devam edecek .ısparta antalya gb olacaktır...nerden nereye...

gönül dostu

18 Şubat 2019 Pazartesi 13:21

illede yusuf ziya günaydın inşallah..

Seyirci

18 Şubat 2019 Pazartesi 12:25

YUSUF ZİYA GÜNAYDIN

Günaydın

18 Şubat 2019 Pazartesi 12:06

Reis senin sevgin başka ama yerelde Yusuf ziya günaydın

Vtandas

18 Şubat 2019 Pazartesi 11:46

Gel reis gel.gelde şu adayini geri cek.rezil rusva etti partimizi

Ayşe

18 Şubat 2019 Pazartesi 11:33

Varim yogum ak parti liderim RECEP TAYYİP ERDOGAN canımiz feda ona .Bu böyle biline

Garanti

18 Şubat 2019 Pazartesi 11:31

Istanbula yapilanlar anlatilir sonra ispartalilara guzel nameler ile gonlu oksanir sehir hastanesi anlatilir halk costurulur alkislar kopar insanlarin coskusu artinca ekonomide zaferler anlatilir ve en son sanki 17 yildir mihalefetmiscesine birsuru vaad verilir sanki ktidar degilmis bugune kadar yapmamis hic kimse sormaz ve alandakilerin hepsi mest olup kosa kosa akp ye secimde oy verir şükrü bey baskan olur ama odane imf ye gidilince yatiimlar durdurulur e 600 milar dolar borc devlet garantili

Reis

18 Şubat 2019 Pazartesi 11:14

Reis şükrüyüde al git bizi yine rezil edecek bu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR