19 Nisan 2024 Cuma

CUMHUR İTTİFAKINI YERELDE DE İKTİDAR YAPACAĞIZ

CUMHUR İTTİFAKINI YERELDE DE İKTİDAR YAPACAĞIZ

Isparta

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, 31 Mart’ta Cumhur ittifakının yerelde de iktidar olacağını söyledi, Isparta için ‘ değişim yapacağız, Şükrü Başdeğirmen’i başkan yapacağız’ dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in Halıkent Mahallesi halk toplantısına katıldı. Katılımcıların yoğun alkışları arasında konuşma yapan Milletvekili Bilgiç, Isparta için değişimi işaret etti. Bilgiç, şöyle konuştu:

“Sizler bizim ne söylemek isteğimizi çok iyi biliyorsunuz. Her zaman olduğu gibi şimdi de Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğinizden eminiz. Şükrü Başkanımızdan, bizden, partimizden ve Cumhurbaşkanımızdan desteğinizi esirgemeyeceksiniz. Kendi oyumuzu yeterli bulmuyoruz, çok çalışmamız gerekiyor. 31 Mart akşamına kadar Isparta’da, Türkiye’de ve her yerde herkese ulaşmamış gerekiyor. Kutlu davayı anlatmamız gerekiyor. Şükrü Başkanımızın hizmetleri ile değişimi sağlayacağız. Şükrü Başkan ile Isparta daha büyük hedeflere yürüyecek, belediyecilik anlamında kendi damgasını vuracaktır.

Zillet ittifakı altında ipleri başka yere bağlı olanlar kendilerini yine aynı çuvalın içinde buldular. Bize düşen bu çuvalı hep birlikte atmaktır. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakını yerel de de iktidar yapacağız. İnşallah Isparta’da değişimi gerçekleştirip Şükrü Başdeğirmen’i başkan yapacağız.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Garaclı

19 Şubat 2019 Salı 09:12

Ş KARAAGAÇTAN ALIRSAN. DEDİKLERİN OLUR.

osman korkmaz

19 Şubat 2019 Salı 08:54

eğirdirde ak partiyi kazandırmak için niye çaba sarf etmiyorsunuz sayın vekilim artık hizmet istiyoruz.herkesin ağzında bir laf vekiller dahi akp nin eğirdirde kazanmasını istemiyorlar

züğürt ağa

19 Şubat 2019 Salı 01:30

de get lo iyi parti varkene

Mehmet

19 Şubat 2019 Salı 00:32

Mehmet Uğur Gökgöz MHP oyları ile seçildin şükrüye çalışırsan allah iyi demez nerde ittifak hep veren mhp mi olacak?

Ibrahim dostlar

18 Şubat 2019 Pazartesi 21:55

Allahin izniyle yusuf ziya baskanla isparta devam diyecek istikrar icin yusuf ziya gunaydin baskanimiz her zaman yanindayiz

İyiler geliyor

18 Şubat 2019 Pazartesi 20:08

Gökmen gümbür gümbür geliyor. Öyle bir sevgi seli var ki. Ne yapsalar boş.

hakkı

18 Şubat 2019 Pazartesi 17:01

şükrü Başdeğirmeni aday yaptırmamak için elinden geleni yaptın, zabunun peşine taktın Isparta'da şükrünün altını oydun, baktın reis geliyor ağız değiştirdin. siyaset nelere kadir...

kartal

18 Şubat 2019 Pazartesi 16:52

ıspartada ittifak var ise Yusuf ZİYAGÜNAYDIN la devem denmeli zira MHP cumhur ittifakına tam destek vererek akp bir millet vekili bağşetti

Hayırlısıyla YZG'la devam inşêellah!

18 Şubat 2019 Pazartesi 16:16

Yani Yusuf Ziya Günaydın'ı biiznilleh! Genel seçimde Reis, yerel seçimde Yusuf inşêellah.

vitesten atan

18 Şubat 2019 Pazartesi 16:15

alt tarafı çöp toplayacak park yapacak belediye başkanlarını seçeceğiz,sanki savaşa giriyoruz,hey allahım ne günlere kaldık,vatandaş geçim derdinde bunlar kendi bekalarının derdinde.

Ülkem

18 Şubat 2019 Pazartesi 15:47

Cumhur İttifak'ıyla Yerel'de de İhtidar Olsanız da Ne Olacak? Ülke mi Kurtulacak? Ülkemizi Savaşla Alamayan Emperyalistler Şimdi Siyasetciler Eliyle Ülkemizi Borç Para Vererek Elimizden Aldılar. Halen dahi Siyasetciler Halkı Aldatacağız Kandıracağız Diye Çalışıyor. Artık Çoktan Bıçak İliğe Tak Dedi.

ıspartalı seçmen

18 Şubat 2019 Pazartesi 15:27

çok beklersin belediye başkanlığını kendin çıkta neye uğradığını gör

Saf vatandaş

18 Şubat 2019 Pazartesi 15:25

Cumhur ittifakına bak sb kazandıracakmış yzg bağımsız adaymı acaba bukadar acizlikmi olur arkadaş

İşçi

18 Şubat 2019 Pazartesi 15:24

Biraz zor yaparsiniz. Siz kac donemdir ispartaya ne yaptinizda şb yapsin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR