27 Nisan 2024 Cumartesi

Cumartesi uyarısı

Cumartesi uyarısı

Isparta

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Beklediğimiz Cumartesilerin ilki. Devamı, kıymetini bilmemize bağlı" dedi.

Koronavirüs risk haritasına göre çok yüksek riskli iller dışında diğer kentlerde, cumartesi günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı. Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından açıklama yaparak, uyarıda bulundu. Bakan Koca, "Beklediğimiz Cumartesilerin ilki. Devamı, kıymetini bilmemize bağlı" mesajını paylaştı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Covid20

07 Mart 2021 Pazar 18:58

Herkes burda yok orası kalabalık yok şurası kalabalık gitmeyin kardeşim gidiyordunuz sonra burada yazıyorsunuz

İnsan

07 Mart 2021 Pazar 09:32

Birileri pandemide keselerini doldurdu birileri aç kaldı yeni dünya düzeni birileri köle birileri ağa olma yönünde ilerliyoruz ama şunu kimse unutmasın Allah var.

Vatandaş

06 Mart 2021 Cumartesi 20:00

Çocuğunun eğitimini düşünen avm gezmez, kalabalık yerlere girmez, mangal yapmazsa ölmez. Artık yeter Allah aşkına. Öğretmen aşılanmadı sınıflar bölünmeden tıklım tıklım küçücük sınıflara girecek çocuklar veliler nu şartları sorgulasın ona göre çocuğunu okula göndersin Isparta önümüzdeki hafta yüksek riskli hale gelecek

Bizden bı cacık olmaz

06 Mart 2021 Cumartesi 18:54

Bizden bı cacık olmaz. Yasaklar devam etse neden devam ediyor, yasaklar kalksa neden kalktı. Sürekli vır vır ederiz.Ama bize düşen görev neyse onu kesinlikle uygulamayiz

Osman

06 Mart 2021 Cumartesi 16:52

Isparta 47 ye çıktı haftaya restoranlar hafta sonları yani önceki kısıtlamalar geri gelir.bugüm her yer tıklım tıklım doluydu.

Çalışan

06 Mart 2021 Cumartesi 15:32

Iyaşpark avm ye bir gelin de görün kapasitenin ne kadar üzerinde insan var.bu insanlara yasak olması lazım diğer türlü işimiz çok zor

Ispartalı cavus

06 Mart 2021 Cumartesi 14:31

Yine de ıspartalı hemşerilerimiz AVM gibi kalabalık yerlerden uzak durmalı.Kalabalık pasajlara caddelere çıkmamalı.Yoksa acil servisler yine hastalarla dolar.Çook Dikkat!!

Hüseyin

06 Mart 2021 Cumartesi 13:57

Tam bir saçma. Kusıtlama tam gün olacsktı. Kimse acından ölmez. 3 ay daha sabur efilmedi. Gelin ayazmana parkı mangallar yakılmış. Gençker 20 ve 30 kişilik gruplarla ağızda maske yok çoğunun. Park içi çoluk çocuk dolmuş 1 haftaya kalmaz hortlar vürüs Allah sağlıkçı polis sabır versin. Hastaneye gelenede bakmasınlar. Bukadar vurdumduymaz olmaz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR