25 Nisan 2024 Perşembe

CORONAVİRÜS EĞİTİMİ VERİLDİ

CORONAVİRÜS EĞİTİMİ VERİLDİ

Isparta

Isparta Şehir Hastanesi’nde yeni coronavirüs (2019- nCoV) hakkında Personellere bilgilendirme eğitimi yapıldı. Süleyman Demirel Üniversitesi (S.D.Ü) Tıp Fakültesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Onur Ünal tarafından verilen eğitimde bilgilendirme yapılırken, soru-cevap ile coronavirüs hakkından bilgiler edinildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş mulayime cevap

16 Şubat 2020 Pazar 17:42

vatandaş hakketen mülayimsin sanırım, sen kimsinki senin için kaliteli malzeme alsınlar, sen kimsinki kasisini kaldırsınlar, sen ne olduğunu kim olduğunu sanıyorsunda dilekde bulunuyorsun bu kalleş rantçılardan, olası hastalık durumunda ilk öleceklerden sin ben sana söliyeyim , bırak bu polyannacılığı bırak bu boşbeleş istekleri boş beleş yaşamayı hakkını aramaya bak kaç kişi telef oldu hakkını arayamadığı için bu ülkede biliyormusun sen gözünü aç çomar.

Halit

15 Şubat 2020 Cumartesi 23:52

O ne biçim virüs adı arkadaş. Çoluk çocuk var ayıp ayıp.

Vatandaş

15 Şubat 2020 Cumartesi 22:09

Virüsün adı da evriliyor önce vuhan virüsüydü sonra korona virüsü oldu en son koronavirüs'te kaldık.

Vatandaş mülayim

15 Şubat 2020 Cumartesi 20:15

Şehir Hastenesi Hizmet ve malzeme alımına kimler bakıyorsa lütfen kaliteli malzeme alın kaliteden ödün vermeyin. İnsan sağlığı için ucuza gitmeyin. Gitmeyeceğinize inanıyoruz. Güzel bir hastanemiz var. Sizlere güveniyoruz. Birde acile gitmek baya zor. Uzak ve kasisler çok fazla. Yolla ilgili bir çözüm aranabilir. Doktorlarımızdan ve yardımcı personellerimizden memnunuz. Allah kolaylık versin, Devletimize zeval vermesin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR