28 Mart 2024 Perşembe

ÇOCUKLARDA BESLENMENİN ÖNEMİ

ÇOCUKLARDA BESLENMENİN ÖNEMİ

Isparta

Diyetisyen Rumeysa Türk, çocuklarda beslenmenin önemine dikkat çekti.

Çocukluk yalnızca fiziksel gelişim değil, aynı zamanda duygusal gelişiminde yaşandığı ve hayat boyu sürecek davranışların tümüdür.

Özellikle beslenme açısından bu dönem oldukça önemlidir. Isparta’da mesleğini sürdürmekte olan Isparta Diyetisyen’i Rumeysa TÜRK; çocuklarda yetersiz ve dengesiz beslenmeye bağlı olarak büyüme ve gelişme bozuklukları, hastalıklar, okul başarısında, düşme, zayıflık veya obezite gibi görülebilecek durumlar için özel sağlıklı beslenme danışmanlığı vermeye devam etmektedir.

ÇOCUKLARA DİYETİSYEN DEMEYİN!

Diyetisyen Rumeysa TÜRK , bu noktada yasaklar koymadan, çocukların üstlerinde baskı uygulamadan,  sevdiği besinleri tüketerek, hoşlanmadığı besinleri farklı tarif sunum ve oyunlarla hayatlarına kazandırmayı hedeflenmektedir.

Diyetisyen Rumeysa TÜRK , bu süreci oyunlaştırarak, Isparta’daki ofisinde bire bir çocuklarla zaman geçirip sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanması ve bu alışkanlığı ömür boyu devam etmesi için çalışmaktadır.

İLAÇSIZ DA İYİLEŞEN ÇOCUKLAR

Çocukluk döneminde sık sık karşılaşılan demir eksikliğine bağlı kansızlık, vitamin eksikliği, iştahsızlık gibi durumlar Rumeysa hanım ile beraber ilaç desteğine gerek kalmadan doğru şekilde beslenme ile çözüme kavuşmaktadır.

COVİD SÜRECİNDE ÇOCUKLARDA BESLENME

Yanlış ve yetersiz beslenme çocuklarda bağışıklığın zayıflamasına neden olmaktadır.

Içinde bulunduğumuz bu durumda çocuklarımızı hem korumak hem de sürekli evde kalmaya bağlı olarak hareketsizlikte kilo artışını önlemek için Rumeysa TÜRK bu anlamda hem Isparta merkezde bulunan ofisinde yüz yüze hem de il dışında olan danışanlarına online hizmet vermeye de devam etmektedir.

İletişim ve ücretsiz ön görüşme için:

Adres: Hızırbey, 111. Cd. No:95 kat:5, 32100 Isparta Merkez/Isparta

Telefon: 0541 591 39 16

Instagram & Facebook : @hayatintadiicin ( Güncel bilgiler için takip etmeyi unutmayın. )

https://www.hayatintadiicin.com/

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

25 Kasım 2020 Çarşamba 16:38

BULSALAR YİYECEKLERDE MUZ L0 LİRA ALLAHIN KEREVİZİ Bİ TANE TARTI 12 LİRA DEDİ ALMADIM KIYMA 50 LİRA DOMATES LO LİRA ESNAF KEPENK İNDİRDİ zor geçiyor bu günler bırakın den****i filan aç millet açççç

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR